Ingezonden persbericht


Persbericht

Introductie Pfaffwijnen in Plus Supermarkt te Alkmaar!

Wijn waar je Pfaff van staat!!

Alkmaar, 15 oktober 2007 - Sinds een aantal jaren is Jean-Marie Pfaff bezig met de ontwikkeling van "eigen" wijnen en champagnes. Zoals honderdduizenden Nederlanders reeds hebben kunnen zien in de wekelijks uitgezonden real-life soap, timmert Jean-Marie in België flink aan de weg met zijn wijnen en champagnes.

In België zijn deze wijnen een doorslaand succes en zijn er inmiddels al vele tienduizenden flessen over de toonbank gegaan. Op 9 november 2007 zal Jean-Marie van 14.00 - 19.00 uur aanwezig zijn in de Plus Supermarkt, Kwakelkade 14-16 te Alkmaar om zijn wijnen te signeren en zijn deze wijnen vanaf dat moment onder de naam "The Pfaffs" alleen verkrijgbaar in onze Plus Supermarkt Alkmaar.

Just Wine uit Ermelo heeft de exclusieve importrechten voor Nederland verworven en biedt deze wijnen nu middels verschillende kanalen te koop aan.

De lijn van wijnen bestaat nu uit een rode, prachtige, cabernet sauvignon en een heerlijke frisse witte chardonnay, alsmede een rosé.

De lijn van champagnes bestaan uit een Brut champagne, een Rosé champagne en een Milléseme. Deze champagnes zijn van een voortreffelijke kwaliteit! Als tegenhanger kunt u binnenkort ook de introductie van een Crémant de Bourgogne verwachten.

Jean-Marie Pfaff zal deze wijnen zelf komen presenteren aan de pers op Vrijdag 9 november 2007 om 14.00 uur. Aansluitend op deze persconferentie zal er tevens tot 19.00 uur een signeersessie zijn voor de Nederlandse fans in onze Plus Supermarkt, Kwakelkade 14-16 te Alkmaar (Overstad).

Onderstaande niet geschikt voor publicatie.

De persconferentie/persintroductie vindt plaats op Vrijdag 9 november om 14.00 uur in de Plus Supermarkt te Alkmaar, Kwakelkade 14-16, Alkmaar.

De pers is ook van harte welkom tijdens de fanmeeting in de Plus Supermarkt aan de Kwakelkade 14-16 te Alkmaar. Deze vindt plaats op Vrijdag 9 november 2007 van 15.00 tot 19.00 uur.

De pers dient zich vooraf aan te melden bij:
W. Post
abfpost@chello.nl

Voor exclusieve interviews kunt u contact opnemen met de heer W.Post, e-mail: abfpost@chello.nl of mob tel 06 53 22 08 44.


---- --