Gert-Jan Theunisse start met fietstrainingen op Mallorca

09/11/2007 09:01



PR Newswire



ELST, Nederland, November 9 /PRNewswire/ --

- Vanaf begin 2008 is het mogelijk om te trainen met Gert-Jan Theunisse, voormalig profwielrenner, winnaar van de Alpe d'Huez, drager van de Tour de France bolletjestrui, kampioen mountainbiken én succesvol Olympisch coach

Gert-Jan Theunisse start samen met reisorganisatie Full Fit met het aanbieden van trainingen voor wielrenners en mountainbikers. Begin 2008 ontvangt hij de eerste fietsers op Mallorca voor een training onder zijn leiding. Hij zal zowel recreatieve fietsers als professionals - en deelnemers op alle niveaus daartussen - uitdagen om boven hun niveau uit te stijgen, rekening houdend met hun kunnen. Tijdens een training werken de fietsers niet alleen voor zichzelf maar ook voor het goede doel: voor iedere deelnemer doneert Full Fit een bedrag aan het Fonds Gehandicapten Sport.

"Bewegen is gezond voor iedereen" is het motto van Gert-Jan Theunisse. Met deze filosofie start hij met fietstrainingen op Mallorca die hij toegankelijk en betaalbaar maakt voor een breed publiek. Dat past goed bij de filosofie van reisorganisatie Full Fit met wie hij de trainingsreizen ontwikkelde. Zij streeft er naar om reizen en evenementen te organiseren die mensen in beweging brengen. Op het niveau dat bij hen past. Met een goede balans tussen inspanning en ontspanning.

Gert-Jan Theunisse is de gastheer en coördinator van het trainingsprogramma. Hij is een fietssportman in hart en nieren. Zo won hij in 1989 de zwaarste etappe in Tour de France, de Alpe d'Huez, en droeg hij de bolletjestrui. Tevens ontwikkelde hij voor mountainbiker Bart Brentjens een geheel eigen trainingsprogramma, wat resulteerde in vele successen met als hoogtepunt het winnen van het eerste Olympisch goud in het onderdeel 'cross country' in 1996.

Gert-Jan Theunisse is een echte doorzetter die ondanks vele tegenslagen in de vorm van blessures, gezondheidsproblemen en ongelukken steeds weer terug heeft gevochten en telkens weer, tegen alle verwachtingen in, en op nieuwe gebieden binnen de fietssport, als winnaar uit de bus is gekomen. Hij kwam, zag en overwon op het gebied van wielrennen, trainen en mountainbiken. Nu zet hij zijn tanden in het organiseren van trainingsreizen, alles wijst erop dat ook dit een succes gaat worden.

Zowel individuele fietsers als groepen zijn welkom om deel te nemen aan een trainingsweek. Van fanatieke fietser tot wedstrijdrijder: op ieder niveau zal Gert-Jan Theunisse de deelnemers met zijn kennis en ervaring uitdagen om hun grenzen op te zoeken. Samen met zijn team neemt hij de wielrenners en mountainbikers mee om Mallorca te verkennen. Er wordt over het hele eiland gefietst met vlakke en bergetappes. De zwaarte en afstand kunnen variëren afhankelijk van het niveau van de groep. Speciaal voor de fietsers die het leuk vinden om samen met hun partner te reizen, maar waarbij de partner minder vaak wil meedoen of liever andere activiteiten onderneemt, wordt een 'partnerprogramma' aangeboden.

Deelnemers aan een training werken niet alleen aan hun eigen conditie, maar ook aan die van anderen: voor iedere deelnemer wordt een bedrag gedoneerd aan het Fonds Gehandicapten Sport, een fonds dat Gert-Jan Theunisse
- mede door zijn eigen levenservaringen - dicht aan het hart ligt.

Alle informatie over de trainingsreizen en het partnerprogramma is verkrijgbaar via de website http://www.fullfit.nl of via info@fullfit.nl. De trainingsreizen zijn al te boeken.

http://www.fullfit.nl

Contactgegevens: De heer Peter van Tuijl, Full Fit travel & business events, Pascalweg 24, 6662 NX Elst, Tel.+31-481-36-13-55, Mail: info@fullfit.nl