Rechtse Venendaalse actiegroep strijd voor vrijheid van meningsuiting


Voorpost start kampanje 'Vrijheid van meningsuiting, ook voor volksnationalisten' te Veenendaal

VEENENDAAL, 20071029 -- Precies een jaar geleden werden in Veenendaal aanplakbiljetten van de Heel-Nederlandse actiegroep Voorpost verwijderd op aandrang van burgemeester Elzenga. Deze plakkaten zouden een 'racistische' boodschap hebben en werden vervolgens direct verwijderd. Voorpost gaat hier tegenin en eist vrijheid van meningsuiting voor iedereen.

De plakkaten maakten onderdeel uit van onze kampanje 'Geen djihad in onze straat!' die gericht is tegen moslimterrorisme naar aanleiding van de moord op filmmaker Theo van Gogh. Een boodschap die, helaas, vandaag de dag niets aan kracht heeft ingeboet.

Volgens onze juristen is de boodschap zeker niet racistisch, mocht de burgemeester vol blijven houden dat dit wel zo is, dan raden we hem aan om ons op te laten pakken en te vervolgen. Wij dagen de burgemeester uit tot een proefproces.

Om het de democratuur niet te moeilijk te maken kondigen we hierbij aan in het weekeinde van 9 tot 11 november een grote plakkampanje te houden in Veenendaal. We zullen onze acties blijven opvoeren tot dat onze plakkaten niet meer worden verwijderd wegens de boodschap. Want dat burgemeester onze plakkaten wegens de boodschap en niet wegens racisme heeft verwijderd moge duidelijk zijn.

Voorpost zal niet wijken voor de burgemeester en doorgaan met acties totdat hij niet meer zwicht voor politiek-correct gezwets. Vrijheid van meningsuiting geldt voor iedereen, ook voor nationalisten! Dat er een grote behoefte bestaat in Veenendaal e.o. aan een organisatie als Voorpost blijkt wel uit de grote toeloop van nieuwe leden en aanhang.

Hilversum, maandag 29 oktober 2007


Voorpost Nederland





Voorpost Nederland