AgroLingua BV sponsor VVV-Venlo


VENLO - PANNINGEN, 20071109 -- AgroLingua BV heeft met VVV-Venlo een sponsorovereenkomst gesloten voor de periode van drie jaar.
Marco Bogers, directeur Algemene Zaken VVV-Venlo (l.) en Jos van Kleef, directeur AgroLingua BV ondertekenen het contract. (Foto: Dré Schouwenberg)
Jos van Kleef, directeur AgroLingua BV: "Ik ben erg enthousiast over deze overeenkomst. Op de eerste plaats gaat AgroLingua nauw met VVV-Venlo samenwerken bij de vertaling van de website van VVV-Venlo, verder is het voor AgroLingua aantrekkelijk om haar naamsbekendheid te vergroten via de grootste businessclub van Noord en Midden-Limburg en tenslotte ben ik zelf al 34 jaar trouw supporter van de club".

AgroLingua `s dienstverlening omvat vertalen, opzet documentatie, tolken en trainingen. AgroLingua BV werkt met name voor internationale bedrijven in de Agro & Food Business, internationale agrarische vakbladen, gerenommeerde universiteiten en publiekrechtelijke bedrijfsorganisaties in de agrarische sector.
www.agrolingua.com

AgroLingua was 6 juni de winnaar van de tweede kwartaalverkiezing van de Venlose Start, waarvan 29 november a.s. de finale is.

Fotobijschrift: Marco Bogers, directeur Algemene Zaken VVV-Venlo (l.) en Jos van Kleef, directeur AgroLingua BV ondertekenen het contract. (Foto: Dré Schouwenberg)