Formatie Schipper gaat strategische allianties aan


HILVERSUM, 20071109 -- Formatie Schipper in Hilversum, het creatiebureau van Carl Schipper, is onlangs een zestal strategische allianties aangegaan met specialisten uit de communicatie- grafische-, creatieve-, film- en fotowereld.

Formatie Schipper werkte al langere tijd projectmatig samen met de heren (v.l.n.r.) Gert-Jan Aartsen van Argent Verpakkingen, Klaas van der Meulen van KlaasFilm, Iwein Maassen van Maassen Fotografie, Guus Ottens van Aan de Bak Art Direction, (Carl Schipper van Formatie Schipper), Kees Snelders van Klaar=Kees Visuals en Art direction, Arco Bevelander van Tuijtel (en Chris Bus van Formatie Schipper). Het is - zo stelt Carl Schipper - de juiste tijd voor zo'n hechte alliantie.

Schipper: `Opdrachtgevers willen de beste man op de juiste plek en dat kunnen wij nu dankzij deze samenwerking bieden. Buiten dat het goed is om met regelmaat vakkennis uit te wisselen, is zo'n club van specialisten een aanwinst voor onze opdrachtgevers'.

Creatiebureau Formatie Schipper werkt o.a. voor DSB Bank, Amrâth Hotels & Restaurants, Golfmanagement Groep, Kon. Van Son Drukinktfabrieken, TNT Post, Bisley, WijnHeerlijk, Horex Business Ventures, Tortus e.v.a..
[einde persbericht]

[Foto ter publicatie beschikbaar]
[Foto: Iwein Maassen]



Formatie Schipper BV