AutoRai

Goedgemutst met Hyundai de winter in

(10/29/2007)
Onder het motto 'Goedgemutst de winter in' houdt Hyundai op vrijdag 9 en zaterdag 10 november 2007 weer een landelijke winterinspectie. Voor 2,50 euro controleert de Hyundai Erkend Reparateur de auto van de klant op negen âwintergevoeligeâ componenten.

Naast een gratis wintermuts en een kop erwtensoep maakt de Hyundai-rijder tegelijk kans op ruim 10.000 prijzen, waaronder twee keer een Hyundai Atos 1.1i Active Version Joy ter waarde van ⬠9.595,-.

Veilig de winter in
Met een winterinspectie door de Hyundai Erkend Reparateur weet de klant zich verzekerd van een auto die veilig de winter in kan. Eventuele aandachtspunten worden tijdig gesignaleerd en zo nodig in overleg hersteld. Daarnaast biedt de Hyundai Erkend Reparateur in de maand november diverse winterproducten en accessoires aan met aantrekkelijke kortingen. Speciale aandacht gaat onder meer uit naar accu's, ruitenwisserbladen, (winter)banden en sneeuwkettingen. De Hyundai Winterinspectie steunt bovendien een goed doel. De klant betaalt ⬠2,50 voor de inspectie. Het totaalbedrag dat dit oplevert wordt door de gezamenlijke Hyundai Erkend Reparateurs gedoneerd aan het VU Kanker Onderzoekscentrum.

Hoofdprijs Hyundai Atos
De Hyundai-rijders worden uitgenodigd met een gepersonaliseerde mailing die is voorzien van een unieke wincode. Aan de hand van deze code kan bij de Hyundai Erkend Reparateur worden gecontroleerd of zij tot de 11.382 prijswinnaars van de sweepstake behoren. De hoofdprijs is een Hyundai Atos 1.1i Active Version Joy. De bezoeker dingt ook mee naar 10 TomTom navigatiesystemen ter waarde van ⬠479,- per stuk, 45 Hyundai-horloges ter waarde van ⬠99,- en vele andere prijzen. Dit jaar is er ook een speciale sms-actie toegevoegd aan de winterinspectie. Door 'ATOS' en de unieke wincode te sms-en naar een speciaal actienummer maken de deelnemers nog een extra kans op een gloednieuwe Hyundai Atos 1.1i Active Version Joy.

Veel bezoekers
Net als in 2006 verwacht de Hyundai Erkend Reparateur met deze winterinspectie veel bezoekers. Aan de warme erwtensoep zal het niet liggen: vorig jaar ging er in totaal al 14.000 liter doorheen.