Samenwerking Narrowstep en TSS Cross Media Group voor IPTV.

07/12/2007 13:30



TSS Cross Media Group



Londen/Gouda, 7 december 2007 - Narrowstep(TM) Inc. (OTC BB: NRWS) en TSS Cross Media Group uit Gouda hebben vandaag bekend gemaakt een strategische samenwerking aan te gaan. Partijen zullen geavanceerde Internettelevisie oplossingen bieden aan telecommunicatiebedrijven, omroepen en adverteerders om effectief inkomsten te genereren op video content via Internet.

"We zijn zeer verheugd om te kunnen samenwerken met TSS. De interesse van telecommunicatiebedrijven, omroepen en uitgevers om inkomsten te genereren middels video over Internet met 'community features' en functionaliteit is geweldig. TSS heeft een groot relatienetwerk en grote expertise met betrekking tot deze markten en we kijken uit naar het opbouwen van een sterke en succesvolle samenwerking," aldus Barak Bar-Cohen, Senior Vice-President van Narrowstep.

"Onze samenwerking met Narrowstep is spannend en complementeert onze deskundigheid op het gebied van interactieve diensten - als innovatieve aanbieder van crossmedia oplossingen zal Narrowstep's toonaangevende videodistributie over Internet beide bedrijven enorme mogelijkheden bieden", verklaart Albert Treur, Directeur, Strategy & Business Development van TSS.

Narrowstep is gevestigd in Londen en New York en biedt een alomvattende oplossing voor het beheren, distribueren en commercialiseren van video op het Internet, veilig en met hoge TV kwaliteit. Narrowstep's platform ondersteunt meer dan 180 kanalen, met een klantenkring waaronder enkele van de grootste omroepen en telecommunicatiebedrijven in de wereld, zoals ITV Local, Virgin Media, Sci-Fi Channel en Telefonica.

Deze samenwerking is een onderdeel van de algehele strategie van Narrowstep voor de uitbreiding van haar aanwezigheid wereldwijd via een netwerk van internationale resellers en businesspartners. Deze partners stellen maatschappijen en organisaties in de gelegenheid om van vele zakelijke markten over de gehele wereld gebruik te maken voor de levering van Narrowstep's video platform, die kijkers unieke video content biedt met de hoogste kwaliteit die verkrijgbaar is op Internet.

Al eerder dit jaar is Narrowstep een strategische alliantie aangegaan met de Nederlandse telecommunicatie gigant KPN, om te voorzien in 's werelds eerste groothandel in Internet TV en dit aan te bieden aan netwerk operators, ISP's en content partijen.

TSS is een onafhankelijk Cross Media bedrijf gericht op de integratie van telecom-, omroep- en internettechnologie met als doel meerwaarde diensten te ontwikkelen voor de internationale media en zakelijke markten. TSS heeft een zeer uitgebreide klantenkring waaronder Endemol, KPN Media, ProSiebenSat1, RTL Netherlands, SBS Broadcasting in Nederland, RTL in Duitsland en Discovery in Noorwegen en Denemarken.

Over Narrowstep

Narrowstep(TM) Inc. (OTC BB: NRWS) is een toonaangevende wereldwijde leverancier van Internet-TV diensten met meer dan 180 kanalen wereldwijd. Narrowsteps gepatenteerde technologieplatform levert de hoogste kwaliteit TV die beschikbaar is op het Internet. Als pionier wanneer het gaat om het leveren van Internet TV heeft Narrowstep de expertise en technologie in huis om video content via internet te distribueren, te beheren en er inkomsten uit te genereren.

Voor meer informatie over Narrowstep, ga naar http://www.narrowstep.com

Over TSS Cross Media Group

TSS werd zeventien jaar geleden in Nederland opgericht en heeft klanten in alle segmenten van de telecommunicatie, TV stations en 'content' producenten TSS adviseert en biedt toegang tot meer dan 70 TV kanalen met crossmediale diensten en producten. TSS bedient daarnaast verscheidene klanten in de B2B-markt op internationaal niveau.

Voor meer informatie over TSS, ga naar http://ww.tss.nl