Gemeente Hulst


Persbericht - 16.11.2007

Panna promotie tour voor jeugd

Tijdens de kerstvakantie kan jong voetballend Zeeuws-Vlaanderen deelnemen aan de Panna Promotie Tour. Panna is een vorm van straatvoetbal waarbij door middel van subtiele voetbewegingen het de bedoeling is, om de bal bij je tegenstander door de benen te spelen. Tijdens de Panna Promotie Tour spelen jongeren van 6 tot en met 18 jaar één tegen één.
Op maandag 24 december vindt in Den Dullaert te Hulst de 1e voorronde plaats voor deelnemers uit de gemeente Hulst. De 2e voorronde voor deelnemers uit de gemeente Terneuzen is op vrijdag 28 december in de Vlaanderenhal te Sas van Gent, waarna voor de gemeente Sluis op 29 december de 3e voorronde wordt georganiseerd in de Eenhoorn te Oostburg. De finale gaat door op de laatste dag van het jaar, maandag 31 december 2007, in de Vlaanderenhal te Sas van Gent. De winnaars uit verschillende leeftijdscategorieën worden een jaar lang uitgeroepen tot beste panna voetballer van Zeeuws-Vlaanderen. De Panna Promotie Tour is een initiatief van Panna Palace de Vlaanderen, ECE Promotion en de 3 Zeeuws-Vlaamse gemeenten. Dit alles vindt plaats in het kader van het Breedtesport project. Zowel de gemeente Hulst, Terneuzen en Sluis dragen bij in de organisatiekosten om het panna voetbal in Zeeuws-Vlaanderen verder te stimuleren. Het past in het kader van innovatie met als doel een kwalitatieve en kwantitatieve impuls te geven aan het sport- en bewegingsklimaat binnen de gemeenten.
Inschrijven voor de panna activiteit is mogelijk tot en met 17 december 2007 via ecepromotion@planet.nl. Meer informatie is te vinden op www.hulstinbeweging.nl

---

Gemeente Hulst Team Communicatie
Kim Mechielsen
Tel : 0114-389137
Fax : 0114-314627
Email: communicatie@gemeentehulst.nl