Gemeente Hengelo

Rijtijden Regiotaxi Twente tijdens de feestdagen

Evenals de voorgaande jaren wordt tijdens de feestdagen bij Regiotaxi Twente rekening gehouden met meer reizigers dan op andere dagen. Wilt u tijdens deze dagen met de Regiotaxi reizen, houdt u hier dan rekening mee en met de gewijzigde rijtijden op kerstavond en oudejaarsavond.

Om uw rit met Regiotaxi Twente tijdens de feestdagen zo optimaal mogelijk uit te voeren adviseren wij u uw rit(ten) tijdig te reserveren, zodat hier met het inplannen alvast rekening kan worden gehouden. Het is mogelijk dat de centralist van de Regiocentrale u bij het reserveren van uw rit vraagt om op een eerder of later tijdstip te vertrekken om de ritten zo veel mogelijk te spreiden. Geef bij het reserveren van uw rit altijd een telefoonnummer door waar u op het moment van vertrek bereikbaar bent, zodat u geïnformeerd kan worden indien er toch een vertraging ontstaat.

De gewijzigde rijtijden

24 december 2007 (Kerstavond) rijdt Regiotaxi Twente van 6.30 tot 20.00 uur

31 december 2007 (oudejaarsdag) rijdt Regiotaxi Twente van 6.30 uur tot 20.00 uur.

Op Eerste en Tweede Kerstdag en nieuwjaarsdag rijdt Regiotaxi Twente volgens het reguliere schema voor zon- en feestdagen van 6.30 uur tot 2.00 uur