Gemeente Valkenswaard

Kerstmededelingen

Kerstmededelingen

Op maandag 24 en maandag 31 december is het gemeentehuis voor het publiek gesloten. Enkel voor het doen van aangiften van geboorten en overlijden zal de burgerlijke stand op deze beide maandagen geopend zijn van 09.00 tot 10.00 uur. In verband met de Nieuwjaarsontmoeting voor het personeel is het gemeentehuis op woensdag 2 januari pas vanaf 10.00 uur geopend voor het publiek. De nieuwjaarsontmoeting voor de inwoners wordt gehouden op maandag 7 januari van 19.00 tot 21.00 uur. De gebruikelijke avondopenstelling zal daarom vervallen.

Wilt u tegen het eind van het jaar uw paspoort, rijbewijs of andere documenten aanvragen of vernieuwen, regel dat dan tijdig en houd rekening met de sluiting rond de kerstdagen.

Huisvuil
In verband met Kerstmis geldt de volgende wijziging bij het ophalen van het huisvuil:
Eerste Kerstdag (dinsdag 25 december) gaat naar zaterdag 22 december. Tweede Kerstdag (woensdag 26 december) gaat naar zaterdag 29 december.

Wij verzoeken u op de gewijzigde dag het huisvuil tijdig buiten te zetten, omdat de ophaaldienst vroeger kan komen dan gebruikelijk.

Milieustraat
Op maandag 24 en maandag 31 december zal de Milieustraat aan De Vest een uur eerder dichtgaan dan gebruikelijk. Dat betekent dat de Milieustraat op deze beide maandagen open is van 13.00 tot 16.00 uur.