RTL Group

Robert ten Brink op liefdespad in 'All You Need Is Love Kerstspecial' bij RTL 4

Op maandag 24 december wordt bij RTL 4 alles in het werk gesteld om zoveel mogelijk verre liefdes en families intens gelukkige momenten te bezorgen in de All You Need Is Love Kerstspecial. En wie kan dat beter dan dé expert op dit gebied, Robert ten Brink? Net als vorig jaar maakt hij per privé-jet een tour door Europa om verre liefdes op unieke wijze met elkaar te herenigen. Tranen vloeien rijkelijk wanneer de onvermoede slachtoffers plotseling oog in oog met elkaar komen te staan. Ook de liefdesbus rijdt weer door Nederland. Nationaliteiten van over de hele wereld zijn speciaal bijeen gebracht met allen hetzelfde doel: een weerzien met hun grote liefde óf een familielid. Want niet alleen verliefde koppels, maar ook familieleden die ver uit elkaar wonen, maken kans op een overval van Robert. In ontroerende reportages kan de kijker op maandag 24 december meegenieten van deze romantische en aangrijpende ontmoetingen.

In de studio is het een en al kerst wat de klok slaat. Immense kerstbomen, kaarsjes en heel veel sneeuw brengen de gasten en de kijker direct in de warme kerstsfeer. Natuurlijk vindt nog een aantal spetterende optredens plaats in de studio en wordt ook voor een aantal studiogasten de kerst onverwachts bijzonder gemaakt. Kortom, voor het ultieme kerstgevoel kan de kijker al op kerstavond terecht bij RTL 4.

Website: www.rtl.nl/allyouneedislove
Uitzending: RTL 4, maandag 24 december, tussen 20.30 en 22.25 uur. Herhaling: RTL 8, dinsdag 25 december, tussen 20.30 een 22.30 uur en RTL 7, woensdag 26 december, tussen 12.15 uur en 14.10 uur.
---

Noot aan de redactie: een persfoto van Robert ten Brink kunt u opvragen bij de afdeling Mediadocumentatie, tel. 035-6 71 85 53. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karin Bouwknegt, Communicatie RTL Nederland via tel. 035-6 71 85 98 of karin.bouwknegt@rtl.nl