Ingezonden persbericht


donderdag 13 december

PRSPCT XL 6
Powered by Prspct, Ng-Ng & Smackdown!
24 DECEMBER

Na ruim 1,5 jaar van afwezigheid staat er op kerstavond! eindelijk weer een volwaardige PRSPCT XL op het programma. De grote zaal zal in het teken staan van dikke duistere drum 'n' bass, zoals je die van PRSPCT gewend bent en de kleine zaal zal deze keer gehost worden door de organisaties Ng-Ng & Smackdown! Op het programma staan: Dom & Roland met S760's kenmerkende duistere, rollende swingende drum & bass stijl en duistere drum & bass met hiphop invloeden van Nocturnal. Het hardere duistere werk zal deze avond in de handen liggen van de Ukrainier Limewax, de allesvernietigende stijl van Current Value en de back2back DJ set van de man achter Prspct: DJ Thrasher & Eye-D. Tot slot zal ook de drum 'n' bass formatie Mindsconnect deel uit maken van de line-up. De avond zal gehost worden door MC Dart & VJ LennART Visuals. Ook de line-up van de Ng-Ng & Smackdown zaal zal er niet om liegen. Zo staan de livesets van Hellfish en Bryan Fury op het programma en ook een liveset van het label/soundsystem Core-Tex Labs, aangevoerd door Lord von Zipstor/Zip-le-Robot. Daarnaast zullen de breakcore van Bong-Ra en acid/tekno breakcore van Unyx alle voetjes van de vloer houden. Tot slot zullen nog de duistere industrial hardcore van Mindustries, de kwalitatieve uptempo hardcore van godfather of the snelheid scene Akira en Destruction, de man achter Smackdown, op het programma staan. Prepare to get Smacked Down!

Datum: maandag 24 december 2007
Aanvang: 23.00
Toegang: ¤ 12,50 (vvk) / ¤ 15,- (deur)
Locatie: WaterFront, beide zalen
Meer info: www.waterfront.nl

Daarnaast is het bijna tijd voor de Dutch Drum 'n Bass Awards 2007! En er zijn een aantal genomineerden die niet alleen goed bekenden zijn van PRSPCT, maar ook voor WaterFront en Rotterdam:

Best Party: PRSPCT
Best producer: Limewax
Dest DJ: Thrasher
Best MC: Dart
Best artwork: Khomatech en Sander Brouwer

Wil je stemmen? Klik door naar www.dnbawards.nl/vote.php om je favorieten te steunen! De uitreiking zal op 28 december plaatsvinden in het Paard van Troje, Den Haag.

----------
voor de redactie
Voor meer informatie en of rechtenvrij beeldmateriaal kunt u contact opnemen met de afdeling communicatie.

Valesca Mulder (hoofd communicatie)
publi@waterfront.nl / 010-2010980 aanwezig op: di/ wo /do

Els van der Vorm (medewerker communicatie)
publi2@waterfront.nl
aanwezig op: di / do

----------

WaterFront publiciteit: Valesca Mulder
publi@waterfront.nl
http://www.waterfront.nl/
Boompjeskade 15 - 3011XE Rotterdam - Nederland
tel. kantoor 010-2010980
(ik ben op ma, di, wo & do aanwezig op kantoor)