Politie Twente

Persbericht Politie Twente 17 december 2007

Openingstijden politiebureaus in Twente tijdens feestdagen

Twente

De openingstijden voor de publieksopvang van de politiebureaus in Twente worden in verband met de komende feestdagen enigszins aangepast.

Op maandag 24 december 2007 en oudejaarsdag,(maandag 31 december 2007, zal in elke Twentse gemeente een politiebureau geopend zijn.

De inwoners van Enschede kunnen op deze dagen alleen terecht bij het hoofdbureau aan de Hermandad 2, waar o.a. het bureau Enschede-Binnenstad gevestigd is. Dit betekent dat de teams van Enschede-Noord, Enschede-West, Enschede-Oost en Enschede-Zuid vanuit het bureau aan de Hermandad zullen werken.

Voor Hengelo houdt dit in dat alle inwoners van Hengelo terecht kunnen op het bureau aan de Willemstraat, vanwaar uit deze dagen ook het team Hengelo-Noord werkt.

In de rest van de Twentse gemeenten, Almelo, Borne, Haaksbergen, Dinkelland (Denekamp), Hof van Twente (Goor), Losser, Hellendoorn, Oldenzaal, Rijssen-Holten (Rijssen), Tubbergen, Twenterand (Vriezenveen) en Wierden zullen de politiebureaus op 24 en 31 december gewoon open zijn.

Op eerste en tweede kerstdag (dinsdag 25 en woensdag 26 december) en nieuwjaarsdag (dinsdag 1 januari 2008) zullen alleen de bureaus in Enschede (Hermandad), Almelo (Het Baken), Hengelo (Willemstraat) en Oldenzaal (Noordwal) voor publieksopvang 24-uur geopend zijn. De inwoners van de overige Twentse gemeenten kunnen dan op de bovenvermelde bureaus terecht.

Telefonisch blijft de politie voor spoedgevallen altijd bereikbaar via 112. Voor niet-spoedeisende gevallen kunnen mensen bellen met 0900-8844. Bovendien is voor een groot aantal delicten aangifte via politie.nl mogelijk.

053-4555588


---- --