Gemeente Delft

Kerstballentocht in de Delftse Hout

In de Delftse Hout kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar tijdens de kerstvakantie weer meedoen aan de jaarlijkse kerstballentocht. Van 21 december 2007 tot en met zondag 6 januari 2008 hangen in de Delftse Hout kerstballen met daarop een aantal vragen met het thema 'Energie'. Kinderen die meedoen met de tocht en een originele slagzin bedenken, maken kans op een prijs.

De prijsuitreiking voor de origineelste slagzin vindt plaats op woensdag 9 januari van 14.00 tot 16.30 uur in Natuur- en milieucentrum De Papaver. Na de prijsuitreiking kunnen de kinderen knutselen en pannenkoeken eten

Aanmelden voor de activiteiten na de prijsuitreiking is gezien het beperkte aantal plaatsen verplicht, de toegang is ¤ 2,50 (voor de prijswinnaars gratis).

De Papaver is op 24 december, 1e en 2e Kerstdag, 31 december 2007, 1 januari 2008 en op zaterdag gesloten; op die dagen zijn de formulieren verkrijgbaar in een bak naast de voordeur.

De kerstballentocht wordt ook dit jaar georganiseerd door natuur- en milieucentrum de Papaver en de Delftse Natuurwacht.

Kijk voor meer activiteiten op: www.delft.nl/natuurenmilieu

Noot voor de pers (

Gemeente Delft