Ingezonden persbericht


De Baja Beach Club presenteert:

Na dagen van hard werken om de Baja Beach Club weer in de tropische kerstsfeer te krijgen kun je kerstavond en tweede kerstdag doorbrengen in het populairste danscafé van Nederland. We beginnen op kerstavond met Pippi Rocks X-Mas. Na het succes van voorgaande editie, zal PIPPI ook deze avond gegarandeerd onvergetelijk maken: PIPPI Rocks X-Mas! Top DJ's zullen zorgen voor de vetste electro sounds, de meest sexy club music en de lekkerste latin house.

De kerstmannen van deze nacht zijn: Michael Man, Le Ber, Josip, MC Rico en een surprise DJ. Michael Man en Le Ber hebben zich al meer dan bewezen tijdens de vorige editie van PIPPI in de Baja Beach Club. Niet alleen hun entree op twee Harley's was spectaculair ook de tunes, waarmee ze iedereen op de dansvloer wisten te krijgen, waren meer dan goed. Een garantie voor een topavond dus.

Alleen lekkere muziek is niet genoeg om de kerstdagen mee in te gaan. Werkelijk alles wordt uit de kast gehaald om op deze kerstnacht een glamorous kerstsfeertje te creëren. Er is speciaal licht en geluid en natuurlijk zijn er ook weer een aantal surprise acts. Kortom PIPPI rocks X-Mas!

Locatie:
Baja Beach Club
Karel Doormanstraat 10-12
3012 GJ Rotterdam
www.baja.nl

Datum en tijd:
Maandag 24 december 2007
22.30 tot 05.00 uur

Entree: E15,-

Dresscode: Dress to impress, it's Christmas!

Uitnodiging:
Uiteraard bent u van harte welkom bij "PIPPI Rocks X-Mas". Voor een vermelding op de perslijst kunt u contact opnemen met José Zevenbergen via onderstaande contactgegevens.

Meer informatie en beeldmateriaal:
José Zevenbergen
+31 (0)10 - 213 1180
jose@baja.nl