RTL Group

Kinderen van BN-ers openen 'All You Need Is Love Kerstspecial' met Kerstmedley

Optredens van Nick & Simon en Alain Clark

Kerstavond wordt bij RTL 4 op passende wijze ingeluid. De acht BN-er kinderen Suzanne en Charlotte ten Brink, zusjes Lola en Holly Brood, voetbaldochter Debbie Koeman, Aurore van der Meulen (dochter van Wilma Nanninga), zangtalent Danny Froger en de jonge presentator Rick Brandsteder openen samen de All You Need Is Love Kerstspecial op maandag 24 december met een prachtige kerstmedley. Presentator Robert ten Brink kan natuurlijk niet achterblijven bij zijn zingende dochters: ook hij laat van zich horen.

De avondvullende kerstshow zit boordevol herenigingen. Maar liefst 43 buitenlandse liefdes en familieleden zijn dit jaar van ver gehaald om de kerstdagen in Nederland door te brengen. Robert heeft per privéjet op en top romantische plekken aangedaan, zoals Venetië, Parijs, het Franse Val Thorens en het Schotse Loch Ness. Alles wordt in het werk gesteld om liefdeskoppels volledig onverwacht bijeen te brengen en dat levert vanzelfsprekend talloze tranen van vreugde op. Ook de welbekende liefdesbus rijdt weer door Nederland om verliefde stelletjes samen te brengen. De gelukkigen zitten ineens niet meer alleen tijdens de kerstdagen en sluiten na een lange periode hun geliefde weer in hun armen. Maar niet alleen liefdes worden herenigd, ook verre familieleden zijn dit jaar onderdeel van de show.

Naast de talrijke herenigingen vindt ook nog een aantal sfeervolle optredens plaats in de in kerst gehulde studio. Het bekende Volendamse duo Nick & Simon brengt hun hit Pak Maar Mijn Hand ten gehore en Alain Clark sluit de kerstshow af met een unieke vertolking van het nummer God Only Knows van de Beachboys.

www.rtl.nl/allyouneedislove

Uitzending: RTL 4, maandag 24 december, tussen 20.30 en 22.25 uur. Herhaling: RTL 8, dinsdag 25 december, tussen 20.30 een 22.30 uur en RTL 7, woensdag 26 december, tussen 12.15 uur en 14.10 uur.
---

Noot aan de redactie: een persfoto van Robert ten Brink kunt u opvragen bij de afdeling Mediadocumentatie, tel. 035-6 71 85 53. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karin Bouwknegt, Communicatie RTL Nederland via tel. 035-6 71 85 98 of karin.bouwknegt@rtl.nl.