BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 21 december 2007

SPECIALE UITZENDINGEN BNN TODAY
TIJDENS DE FEESTDAGEN

Om de kerstdagen een extra bijzonder tintje te geven heeft het Radio 1-programma BNN Today van maandag 24 december tot en met dinsdag 1 januari een aantal speciale uitzendingen op stapel staan. Op maandag 24 december is er een twee uur durende kerstshow, op dinsdag 25 december staat het programma in het teken van seks en op vrijdag 28 december praat presentatrice Willemijn Veenhoven met een aantal gasten over drugs. Op maandag 31 december wordt BNN Today overgenomen door BNN's interne opleidingstraject CoolCast. En tenslotte op dinsdag 1 januari is er een vooruitblik op 2008.

Tijdens de speciale kerstshow op 24 december gaan de verslaggevers van BNN Today met champagne op pad, op zoek naar mensen die op deze avond moeten werken of bijvoorbeeld op het punt staan op vakantie te gaan. Ook kunnen luisteraars bellen met hun eigen kerstverhalen. Op dinsdag 25 december en vrijdag 28 december blikt BNN Today terug op het jaar 2007. Om preciezer te zijn: op de sex en drugs gebeurtenissen in 2007. Zo wordt er dinsdag gesproken over het manifest Sex moet weer haute couture worden, over breezersletjes en over de aanpak van de Amsterdamse wallen. Vrijdag wordt gesproken over het verbod op paddo's, coffeeshops in de buurt van scholen en de strengere drugscontrole op housefeesten.

BNN's interne opleidingstraject CoolCast neemt maandag 31 december de uitzending over. En wat 2008 gaat brengen komt in de eerste BNN Today van 2008 aan bod op nieuwjaarsdag. Dinsdag 1 januari kijkt BNN Today vooruit naar ondermeer de Olympische Spelen, de Amerikaanse verkiezingen en rookverbod in de horeca. BNN Today: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 21.00 uur tot 22.00 uur op Radio 1.



BNN