Generali

PPL Adviesgroep wint helikopterrondvlucht met Generali prijsvraag

Woensdag 18 december 2007 hebben de heer M. Pisters en mevrouw A. Pellegrom van PPL Adviesgroep uit Meerssen een unieke rondvlucht gemaakt in een Hughes 300. Dertig minuten lang konden zij vanuit de lucht van het mooie aanzicht van Amsterdam en omstreken genieten.

VVP Ondernemersdag
Deze vlucht hebben zij gewonnen door hun parate kennis te testen tijdens de Generali Inkomen- en Pensioen Quiz. Deze quiz heeft Generali speciaal ontwikkeld voor de VVP Ondernemersdag. Op deze dag is de Generali stand goed bezocht. De belangstelling voor de Generali workshop "Spirit in Business" die door Mabel van den Dungen is gegeven, was ook zeer groot.

Andere winnaars
PPL Adviesgroep is niet de enige winnaar van deze Generali Inkomen- en Pensioen Quiz. De winnaar van de andere eerste prijs, de heer K. Spijksma van Octras BV, mag ook een helikoptervlucht maken. De tweede prijs, een rondvlucht in een luchtballon, is gewonnen door de heer P. van der Wal van Heijnen & Rens Adviesgroep en de heer D.T. Müller van Detax Groep. De cadeaubonnen zijn op feestelijke wijze persoonlijk uitgereikt aan de winnende kantoren.

Bijlage: Foto van de winnaars van de helikopterrondvlucht met van links naar rechts: Marcel Pisters (PPL Adviesgroep), Anja Pellegrom (PPL Adviesgroep) en Dennis Klompmakers (Generali).

Over Generali
Generali verzekeringsgroep nv is sinds 1870 actief op de Nederlandse verzekeringsmarkt. In die ruim 135 jaar is Generali uitgegroeid tot een vooraanstaande pensioen- en inkomensverzekeraar voor ondernemers, ondernemingen en particulieren. In het belang van een optimale dienstverlening werkt zij daarbij samen met het professionele intermediair. Generali onderscheidt zich door een persoonlijke service, betrokken opstelling en accurate administratie. De ruim 450 deskundige medewerkers bepalen het succes van de organisatie. Generali maakt als zelfstandige en solide verzekeraar deel uit van de wereldwijd opererende Generali Group. Eén op de vier Europeanen heeft ten minste één verzekering ondergebracht bij de Generali Group. Meer informatie over Generali vindt u op: http://www.generali.nl/

Publicatiedatum: 21-12-2007

© Generali verzekeringsgroep 2007