Politie Zuid-Holland-Zuid

24/12 Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

Dordrecht, 24-12-2007 o Persberichten District I

RUIT
DORDRECHT Uit boosheid heeft een 21-jarige man uit Dordrecht op de Vriesestraat in Dordrecht een ruit kapot getrapt. Dat gebeurde op zondagmiddag 23 december 2007. Op het moment dat agenten de verdachte wilden aanhouden werd deze erg kwaad. Ook ging de man allerlei omstanders beledigen en vroeg aan zijn vrienden of zij de agenten wilden gaan slaan. Hij herhaalde dat constant. De politiemensen namen de 21-jarige mee voor de vernieling maar ook voor belediging, opruiing van zijn vrienden en het uiten van discriminerende opmerkingen.

MISHANDELING
HENDRIK-IDO-AMBACHT Op de Reeweg in Hendrik-Ido-Ambacht hebben agenten een 49-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht aangehouden. De politie stelde op zondagavond 23 december 2007 een onderzoek in omdat de verdachte zijn 44-jarige vriendin had mishandeld. De vrouw had hierdoor letsel aan haar gezicht. Agenten begonnen met het onderzoek en namen de 49-jarige mee naar het bureau. In zijn fouillering zat een zakje met daarin vermoedelijk een gebruikershoeveelheid cocaïne.

OVER HET GRAS
HENDRIK-IDO-AMBACHT Agenten hebben een 19-jarige autobestuurder uit Hendrik-Ido-Ambacht aangehouden. Op zondagavond 23 december 2007 kwam de melding dat er een auto reed over het grasveld aan de Tesselschadestraat in Hendrik-Ido-Ambacht. Ook zou de auto een lichtmast geraakt hebben. Politiemensen gingen op zoek en vonden de auto. Ze hielden de bestuurder aan. Deze was flink onder invloed van alcohol. De politie vorderde het rijbewijs van de man in. De verdachte vertelde dat hij wel een stukje over het gras was gereden maar niet de lichtmast had geraakt.