Hotellos.nl lanceert vernieuwde website en nieuw jobportal


Succesvol portal voor studenten en afgestudeerden van hotelscholen vernieuwt

DEN HAAG, 20071224 -- www.hotellos.nl, het internet portal voor studenten- en afgestudeerden van de, wereldwijd goed aangeschreven Nederlandse Hoge Hotelscholen, heeft na haar lancering in juli 2005 haar website en functionaliteiten vernieuwd en uitgebreid. Tegelijk introduceert Hotellos.nl het nieuwe carriere portal voor hotello's: www.hotellojobs.nl

Met meer dan 1.700 leden is Hotellos.nl in haar niche én slechts tweejarige bestaan, uitgegroeid tot het grootste, specialistische webportal voor hotello's in Nederland.

"De hoogste tijd dus voor wat nieuws", aldus Menno Dekker, adviseur van Hotello(s) MultiMedia in Den Haag. "Na ruim een jaar voorbereidingen en technische hoogstandjes, bereiken we met deze investeringen nog meer hotello's, en wel op een web2.0 wijze".

Functionaliteiten als gratis e-mail accounts zijn, door een contract met Microsoft, verder uitgebreid en verbeterd. Nieuw zijn bijvoorbeeld de weblogs en de hotello-wiki.

Hotello(s) MultiMedia hoopt in januari haar activiteiten buiten Nederland uit te breiden, te starten in Spanje: een vergelijkbaar pakket aan diensten voor Spaanse hotello's; www.hoteleros.es en www.hotelerojobs.es, maar hierover volgt later meer nieuws, zodra de sites live zijn.