Kendrion N.V.


P E R S B E R I C H T

K E N D R I O N N . V .

2 4 D E C E M B E R 2 0 0 7

Verkoop Automotive Metals activiteiten afgerond

Onder verwijzing naar het persbericht van 21 november jongstleden, waarin is aangekondigd dat overeenstemming was bereikt met Gnosjö-Gruppen Holding AB over de verkoop van haar Automotive Metals activiteiten, bericht Kendrion dat goedkeuring is verkregen van de Zweedse mededingingsautoriteiten en dat de levering van de aandelen in de Automotive Metals bedrijven en de daarmee gepaard gaande betaling heeft plaatsgevonden.

Na de verkoop van Automotive Metals bestaat Kendrion uit twee activiteiten, Kendrion Electromagnetic en Kendrion Distribution Services (Vink en Servico), die beiden marktleidende posities innemen.

Profiel Kendrion N.V.

Kendrion N.V. produceert, ontwikkelt en verkoopt hoogwaardige elektromagnetische componenten en distribueert en bewerkt kunststof halffabrikaten. De onderneming heeft circa 2.500 medewerkers verdeeld over 18 landen wereldwijd.

Kendrion streeft naar het uitbouwen van sterke en leidende Europese marktposities in de geselecteerde nichemarkten. De missie van Kendrion is het zijn van een toonaangevende internationale onderneming die met bestaande knowhow, innovatief vermogen en commerciële slagkracht oplossingen biedt voor haar industriële afnemers. Daarbij wil de onderneming een transparant, flexibel en betrouwbaar bedrijf zijn waar plezier in ondernemen gekoppeld is aan resultaatdoelstellingen.

Het aandeel Kendrion is genoteerd aan de effectenbeurs NYSE Euronext Amsterdam.

Zeist, 24 december 2007

De Directie van Kendrion N.V.

Voor nadere informatie:
Kendrion N.V.
De heer P. Veenema
Utrechtseweg 33
3704 HA ZEIST Tel: 030 ­ 699.72.68 Fax: 030 ­ 695.11.65 Website www.kendrion.com
Pagina 1 van 1


---- --