Politie Gelderland-Midden

West-Veluwe Vallei

---

Bloedsporen: politie zoekt slachtoffer en getuigen
Publicatiedatum: 24-12-2007 8:52:23

Heelsum - Zondagochtend kwam er omstreeks half elf bij de politie een melding binnen dat er een flinke hoeveelheid bloed was aangetroffen bij een bankje aan de Heidestijnlaan in Heelsum. Het bleek een dusdanige hoeveelheid bloed te zijn, dat iemand aanzienlijk gewond moet zijn geraakt. Het bloedspoor eindigde bij de rotonde op de Utrechtseweg. Mogelijk dat het slachtoffer daar met een voertuig is vertrokken.

De technische recherche deed zondag sporenonderzoek en de tactische recherche onderzoekt onder andere of er slachtoffers met veel bloedverlies zijn binnengebracht bij één van de ziekenhuizen in de omgeving. Dit heeft tot nu toe niets opgeleverd. De politie sluit een misdrijf nog niet geheel uit, maar gaat er op dit moment van uit dat de betrokkene zichzelf verwond heeft.

Getuigen die tussen zaterdagavond en zondagochtend iets opvallends hebben gezien of gehoord in de omgeving van de Heidestijnlaan en Utrechtseweg in Heelsum, worden verzocht contact op te nemen met de recherche in Wageningen, via telefoonnummer 0900-8844.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---


- einde berichten -


---

---
Laatst gewijzigd 27-04-2007 | © Politie Gelderland-Midden