Gemeente Veenendaal


Geef u op voor het nieuwjaarsconcert!

Ook dit jaar biedt de gemeente Veenendaal haar inwoners een nieuwjaarsreceptie en een nieuwjaarsvoorstelling aan. De receptie wordt gehouden op donderdag 3 januari 2008 van 18.30 20.00 uur in de foyer van theater De Lampegiet, Kerkewijk 10 in Veenendaal. U bent van harte welkom om de receptie bij te wonen.

De nieuwjaarsvoorstelling wordt dit jaar verzorgd door Margreet en Erik Niks en het Ritmeester-Veenzangers Mannenkoor. Het programma begint om 20.15 uur met een nieuwjaarstoespraak door burgemeester Elzenga in de grote theaterzaal. Aansluitend start om 20.30 uur het optreden van Margreet (fluit) en Erik Niks (piano). Na de pauze treedt het Ritmeester Veenzangers Mannenkoor op. Na afloop van het concert is er nog gelegenheid om in de foyer na te praten met elkaar.

Gratis kaarten nieuwjaarsconcert

Voor inwoners van Veenendaal zijn er gratis toegangskaarten beschikbaar voor het nieuwjaarsconcert die door middel van loting worden toebedeeld. Wilt u het concert bijwonen, klik dan op de link onder dit bericht, vul de reserveerbon in en stuur deze uiterlijk vrijdag 7 december op.

U kunt de reserveerbon ook printen en afgeven bij de receptie in het gemeentehuis of opsturen naar Gemeente Veenendaal, afdeling Communicatie, Postbus 1100, 3900 BC Veenendaal

Reserveerbonnen die na 7 december binnen komen, worden niet meegenomen in de verloting.
Per brief wordt u geïnformeerd of u toegangskaarten krijgt.

Reserveerbon Nieuwjaarsbijeenkomst gemeente Veenendaal