Gemeente Wageningen

Nieuwjaarsreceptie

Het gemeentebestuur van Wageningen nodigt inwoners, relaties en andere belangstellenden van harte uit om te toosten op het komende jaar. Dit kan tijdens de nieuwjaarsreceptie die plaatsvindt op donderdag 3 januari 2008 van 19.30 tot 21.30 uur in theater Junushoff, Plantsoen 3 in Wageningen.

Het jaar 2007 heeft Wageningen veel goeds gebracht. Diverse nieuwe activiteiten zoals World Press Photo, de eerste lokale veteranendag en het Wmo-loket Het Knooppunt kregen succesvol gestalte. Ook heeft de stad een aantal hoge gasten mogen ontvangen, waaronder Hare Majesteit de Koningin en de Commissaris van de Koningin van de provincie Gelderland.

Er waren uiteraard niet alleen maar positieve zaken te melden. Wie herinnert zich niet de brand op studentenflat Hoevestein, het vertrek van één van onze wethouders of de tijdelijke sluiting van sportcomplex De Vlinder.

Tijdens de receptie blikken we graag met u terug op de gebeurtenissen van het afgelopen jaar, maar hopen we vooral uitgebreid met u naar de toekomst te kijken.

Graag verwelkomen wij u donderdag 3 januari aanstaande om met ons het glas te heffen op een nieuw en veelbelovend Wagenings jaar.

Het gemeentebestuur van Wageningen