Gemeente Zoetermeer

Skiën in Rokkeveen

Speelmeer
Skiën van een heuse langlaufbaan. Dat kan tijdens Speelmeer op donderdag 3 januari in sportcentrum De Veur en het VrijeTijdsCentrum Rokkeveen. Van 10.00 tot 16.00 uur kunnen kinderen meedoen aan leuke activiteiten, die in het teken staan van `winterpret'.

Rolski en wintersportvereniging `RW-Rottemeren' is aanwezig met een langlaufbaan. Ook kunnen kinderen voetballen, klimmen op een klauterbaan en zich uitleven op de power survivalbaan. Knutselen, koken of meedoen aan gezellige winterspelletjes behoren ook tot de mogelijkheden. Bovendien is er om 14.30 uur een theateroptreden van clown Jovel met zijn magische wintershow. Om 15.30 uur is er een grote muzikale dansshow `de winterspretshow', waarvoor de kinderen hard hebben geoefend.

Zwemmen
Het naastgelegen zwembad is geopend. Tussen 11.00-12.30 uur is het geopend voor de kleintjes.
Kinderen langer dan 1.37 m. kunnen van 13.15 tot 15.00 uur zwemmen. Dutch Water Dreams verzorgt een leuke activiteit in het water met een raft.

Speelmeer in Rokkeveen kost EUR 2,60. ZoetermeerPashouders mogen gratis deelnemen. De activiteiten zijn voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Meer informatie over Speelmeer en het dagprogramma staat op www.speelmeer.nl.