Gemeente Hoorn


Aanmelden kandidaten jeugdlintje kan tot 27 februari 2008

3 januari 2008 - Rond Koninginnedag 2008 reikt de gemeente Hoorn voor de tweede maal jeugdlintjes uit aan kinderen en jongeren tussen de 6 en 18 jaar. Tot 27 februari kunnen kandidaten voor het jeugdlintje worden aangemeld.

Het jeugdlintje is bedoeld voor kinderen en jongeren van ongeveer 6 tot en met 18 jaar, die in Hoorn wonen en zich belangeloos inzetten. Voor anderen, voor de stad, voor de natuur, voor de cultuur of voor sport. Niet zomaar een keer, maar al een tijd. Maar ook jongeren die een bijzondere prestatie hebben geleverd, zoals een reddingsactie of jongeren die een landelijke prijs voor bijvoorbeeld een werkstuk hebben gewonnen, kunnen voor het jeugdlintje in aanmerking komen.

Uit alle aanvragen kiest de gemeente maximaal tien kinderen of jongeren die tijdens de Lintjesregen 2008 een onderscheiding uit handen van de burgemeester mogen ontvangen. Aanmeldingen kunnen nog tot 27 februari 2008 gedaan worden. De aanmeldingsformulieren zijn in het Stadhuis af te halen. Meer informatie is verkrijgbaar bij de heer M.P. van der Horst van de gemeente Hoorn, tel. (0229) 252218 of m.vd.horst@hoorn.nl.