Ingezonden persbericht


Ruud Verheul Manager Global Services van Symantec Nederland

Zaltbommel, 3 januari 2008 - Symantec heeft Ruud Verheul tot Manager Global Services van Symantec Nederland benoemd. Ruud Verheul is actief in de IT wereld sinds 1987. Hij is zijn IT loopbaan gestart bij HP Nederland waar hij diverse functies bekleedde, waaronder IT Service Management Consultant, Team Leider IT Service Management, IT Manager en PreSales Manager. In 2003 is hij bij Veritas Software gestart als PreSales Manager Benelux en na de fusie met Symantec als Presales Manager Nederland.

Ruud Verheul is getrouwd en heeft 2 kinderen.

Over Symantec
Symantec is een toonaangevende wereldwijde aanbieder van infrastructuursoftware die bedrijven en consumenten vertrouwen geeft in een onlinewereld. Het bedrijft helpt klanten hun infrastructuur, informatie en interacties te beschermen met software en services die risico's voor hun veiligheid, beschikbaarheid, compliance en prestaties bestrijden. Naast het hoofdkantoor in Cupertino, Californië, beschikt het bedrijf over vestigingen in ruim 40 landen. Meer informatie is te vinden op de website: www.symantec.com.

Opmerking voor persmedewerkers: meer informatie over Symantec en de Symantec-producten vindt u in de nieuwssectie van Symantec op http://www.symantec.com/news. Symantec, het Symantec-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Symantec Corporation of een van haar partners in de Verenigde Staten en bepaalde andere landen. Andere bedrijfs- en productnamen kunnen handelsmerken of geregistreerde handelsmerken zijn van de respectieve bedrijven en worden als zodanig erkend.

Voor meer informatie of beeldmateriaal:

Stefan de Krijger
Pleon voor Symantec
020 - 487 40 00
stefan.dekrijger@pleon.com