Ingezonden persbericht


Persbericht

27 december 2007

Informatieavond Wandelvierdaagse Bali 2008

Op donderdagavond 3 januari 2008 houdt Le Champion voor belangstellenden een informatieavond over de Bali Wandelvierdaagse 2008. Deze avond wordt gehouden in Hotel Akersloot, gelegen aan de A9 tussen Alkmaar en Uitgeest en begint om half acht.

Van 19 t/m 22 mei 2008 organiseert Le Champion vanuit het centraal op Bali gelegen kunstenaarsdorp Ubud de 1e Bali Wandelvierdaagse. De vier verschillende routes geven de wandelaars alles wat Bali te bieden heeft: prachtige, heuvelachtige landschappen met sawa's, bossen, riviertjes en desa's. Bovendien liggen er langs de routes werkplaatsen van beeldhouwers, houtsnijders en schilders, die het leuk zullen vinden als je even een kijkje komt nemen.

Al wandelend word je met gamelanmuziek ontvangen in de desa's, maak je makkelijk contact met de bevolking en geniet je het meest van alles wat zich op straat afspeelt. Alle aspecten die Bali zo boeiend maken, zullen voor zeer afwisselende wandeltochten zorgen. Er kan gekozen worden uit twee afstanden: een korte van ongeveer 12 km en een lange van ongeveer 25 km. Deze routes zijn geheel uitgepijld en de deelnemers worden onderweg van eten, drinken en fruit voorzien. Le Champion biedt drie arrangementen naar deze tropische wandelvieraagse aan: een 10-daags, 15-daags en 21-daags arrangement.

Tijdens de informatieavond is reisbegeleider en Bali-kenner Jan van Delden aanwezig om uitgebreide informatie over de wandelroutes en alles wat daarbij hoort te geven.

De toegang is gratis maar vooraanmelding wordt op prijs gesteld bij jh.vandelden@quicknet.nl of tel. 075 6411789

Uitgebreide informatie is te vinden op de website van Le Champion, www.lechampion.nl onder het hoofdstuk Wandelen Bali.

Noot aan de redactie (

Ingezonden persbericht