Gemeente Heeze-Leende


Kunstwerk Samenwerking uitgereikt aan Heezenaar Jan de Bruijn

Tijdens nieuwjaarsreceptie gemeentebestuur op 2 januari Kunstwerk `Samenwerking' uitgereikt aan Heezenaar Jan de Bruijn

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van het gemeentebestuur van Heeze-Leende op 2 januari jl. in het gemeentehuis heeft burgemeester Paul Verhoeven het kunstwerk `Samenwerking' overhandigd aan de heer Jan de Bruijn uit Heeze in aanwezigheid van zijn echtgenote en drie zonen (foto). De heer De Bruijn heeft het kunstwerk ontvangen als blijk van waardering voor zijn verbindende activiteiten in 2007.

"Jan de Bruijn is een man die al jaren een verbinder is tussen bestuur en burger, verenigingen en inwoners, sportevenementen verslaat of presenteert zoals het gemeentelijk sportgala. Hij is in dienst van Radio Horizon en doet, zonder politieke standpunten in te nemen, verslag van de raadsvergaderingen, verschaft politiek inzichten aan onze inwoners via het programma `Horizon Verdiept' en zorgt ervoor dat via de kabelkrant alle lokale nieuwtjes dezelfde dag nog gepresenteerd worden aan onze inwoners", aldus burgemeester Verhoeven.

Het kunstwerk `Samenwerking' is ontworpen door kunstenares mevrouw C. Ammerlaan-van Niekerk uit Rotterdam en staat symbool voor het verbinden van de gemeente Heeze-Leende.

De uitreiking van een kunstwerk aan inwoners of instellingen van de gemeente Heeze-Leende in het kader van verbindende activiteiten gaat mogelijk jaarlijks plaatsvinden. De dag en locatie daarvoor zijn nu nog niet bekend.