Travel Unie International Nederland N.V.

Gegarandeerd sneeuw met Robinson

Rijswijk, donderdag 3 januari 2008 â ROBINSON, vakantiemerk van TUI Nederland, biedt Oostenrijkse vakantiegangers een nieuwe service; de ROBINSON sneeuwgarantie. Vakantiegangers die hun wintersportvakantie naar Oostenrijk na 1 januari 2008 boeken, hoeven daarmee niet meer bang te zijn voor een sneeuwvakantie zonder sneeuw. Wanneer er namelijk minder dan 75% van de bergliften werkt, dan mag er tot vier dagen voor vertrek gratis omgeboekt worden naar een andere vertrekdatum of een andere ROBINSON Club. Een unieke service waardoor vakantiegangers met vertrouwen kunnen boeken.

De ROBINSON sneeuwgarantie geldt bij vertrek tussen 1 januari en 31 maart 2008 voor de volgende drie wintersport Clubs in Oostenrijk:

⢠ROBINSON Club Amadé/Kleinarl
⢠ROBINSON Club Schlanitzen Alm/Kärnten
⢠ROBINSON Club Select Alpenrose Zürs/Zürs am Arlberg

Wanneer er zeven dagen voor vertrek door een gebrek aan sneeuw minder dan 75% van de skiliften in werking is, dan kunnen de gasten tot vier dagen voor vertrek kosteloos hun clubvakantie omboeken naar een andere vertrekdatum of naar een andere ROBINSON Club. Omboekingen kunnen worden gemaakt via het Contact Center op telefoonnummer 070-3071202 of via een e-mail aan robinson@tui.nl.

Overigens is de informatie van de bergstations over het in werking zijn van de liften bindend. Up-to-date informatie wordt verkregen via het ROBINSON hoofdkantoor in Hannover en kan opgevraagd worden per mail (robinson@tui.nl).