Marketing IntelliStorage en Continuity Solutions door Reinout van Meur


NAARDEN, 20080103 -- IntelliStorage, storage-integrator uit Naarden, heeft Reinout van Meurs aangesteld als Marketing Manager. Reinout gaat zich toeleggen op een snelle expansie van de organisatie in de Benelux. Daarnaast zal hij actief zijn bij zusterbedrijf Continuity Solutions. Voorheen was Reinout van Meurs ruim acht jaar werkzaam bij storagespecialist ISIT waar hij dezelfde functie vervulde.

Reinout van Meurs geeft aan waarom hij voor IntelliStorage heeft gekozen: "IntelliStorage is een energieke en ambitieuze club, die bovendien zeer innovatief bezig is. Ik ben er dan ook van overtuigd dat we de komende jaren een leidinggevende positie verwerven in de markt. IntelliStorage wordt een begrip op het gebied van de ontwikkeling van datacenters."

Eerste wapenfeit van Reinout van Meurs was de ontwikkeling van ContinuityCenter dat tijdens StorageExpo 2007 werd gepresenteerd. ContinuityCenter is een virtueel datacenter op ASP-basis dat zowel server- als storagediensten biedt. Voor het verder ontwikkelen en in de markt zetten van dit concept wordt voornamelijk een indirecte strategie gevolgd. De internationale expansie van dit concept vindt plaats via verschillende `joint ventures'.

Phillip Hyde, Managing Director van IntelliStorage en Continuity Solutions: "Ik ben erg blij met de komst van Reinout. Hij is een uitstekende aanwinst voor het team. Ik ben er daarom ook van overtuigd dat IntelliStorage verder op de kaart wordt gezet als dé storagespecialist in de Benelux."





IntelliStorage