Bilderberg Landgoed Lauswolt klaar voor herstart


Precies vandaag 1 jaar na de formatieonderhandelingen van kabinet Balkende IV

LAUSWOLT, 20080103 -- Amsterdam, 3 januari 2008 - In 2007 is 2,5 miljoen euro geïnvesteerd om Bilderberg Landgoed Lauswolt te voorzien van een nieuw en luxer interieur. Na de totale restyle schaart het hotel zich weer tussen de mooiste en meest exclusieve hotels van Nederland.

Bijna het gehele Landgoed Lauswolt heeft een rigoureuze transformatie ondergaan. Alle 59 kamers en suites zijn compleet gerenoveerd en voorzien van airconditioning en laptopsafes. De luxe kamers en de suites zijn voorzien van Nespresso apparaten. In de badkamers worden de luxe douche- en badproducten van het merk Etro geïntroduceerd. Dit exclusieve Italiaanse merk wordt in Nederland alleen door Bilderberg Landgoed Lauswolt gevoerd. De conferentieruimtes, lobby en receptie, het restaurant De Heeren van Harinxma, het zwembad en het wellness centre hebben een nieuwe look. Nieuw in het hotel is de sfeervolle hotelbar. Het wellness centre is uitgebreid met een fitnessruimte voorzien van professionele fitnessapparaten. Het interieur is stijlvol modern, passend bij het authentieke karakter van het landgoed. De prachtige locatie, tegenover de Golf & Countryclub Lauswolt, gecombineerd met de metamorfose en de persoonlijke aandacht voor gasten, zorgen voor een magische ambiance. Alleen het Koetshuis, waar op 3, 4 en 5 januari 2007 de formatieonderhandelingen plaatsvonden, heeft haar originele `Engelse landhuis' uiterlijk behouden.

Het vernieuwde hotel wordt geleid door General Manager en eveneens executive chef Marc van Gulick. Een bekende naam bij Bilderberg Landgoed Lauswolt, aangezien hij ook al eerder de scepter zwaaide in de keuken. Teruggekeerd op het oude nest heeft hij de vrije hand gekregen om naast het hotel ook weer de keuken te leiden. De uitdaging is uiteraard om het restaurant weer terug te brengen naar de absolute top.

"We horen thuis in de top 3 beste hotels van Nederland. Met dit nieuwe hotel en een geweldige groep gepassioneerde medewerkers moet dat zeker lukken", aldus General Manager Marc van Gulick.