Twynstra Gudde Haagse Kamers opent haar deuren

03/01/2008 14:05

Twynstra Gudde

Den Haag, 3 januari 2008 - Deze week opent Twynstra Gudde de deuren van haar vestiging in Den Haag. Eind 2007 verhuisde het Haagse kantoor van het organisatieadviesbureau naar een historisch pand aan de Herengracht op nummer 9.

Opening
De officiële opening viert Twynstra Gudde in april met opdrachtgevers en relaties. Na de openingsbijeenkomst volgt een themaweek waar opdrachtgevers en relaties onderling hun kennis en ervaring uitwisselen. Thema's als e-overheid, 'ontwijken', bestuurlijke innovatie, 'het gelijk van Parkinson' en versnelling besluitvorming ruimtelijke investeringen passeren tijdens interactieve sessies de revue.
Behalve deze openingsbijeenkomst organiseert zij eind deze maand bijeenkomsten voor de medewerkers, en voor de bewoners en winkeliers van de Herengracht en omgeving.

Haagse vraagstukken
Mensen en organisaties zoeken naar nieuwe perspectieven, inzichten en benaderingen. Dat vraagt om het loslaten van oude middelen en oude gewoonten. Het zoeken naar nieuwe wegen is geen eenvoudige opgave. Voor 'eigen-wijze' aanpakken voor vraagstukken die leven bij de rijksoverheid heeft Twynstra Gudde: Twynstra Gudde Haagse Kamers. Het monumentale pand met de bijzondere gevel van natuursteen, bevindt zich tussen het Centraal Station en het Plein. Met een locatie gelegen bij de politiek en de departementen is Twynstra Gudde dichtbij haar Haagse Netwerk van opdrachtgevers gevestigd en in staat om relaties te versterken en te vergroten. Het pand biedt een prima mogelijkheid om opdrachtgevers, die de vestiging dagelijks passeren, te ontvangen en biedt de medewerkers van Twynstra Gudde een tweede thuisbasis.

Inspirerende ruimtes achter historische gevel
Het gebouw stamt uit het begin van de twintigste eeuw. Met behoud van de originele details is het verbouwd. Binnen is er een grote ruimte met flexibele, verrijdbare componenten. De ruimte van 550 vierkante meter is een verdubbeling ten opzichte van het oude kantoor. De extra ruimte wordt gebruikt voor activiteiten en bijeenkomsten met het Haagse netwerk. "Nieuwe, inspirerende ruimtes zoals 'de ruimte van het niet weten', 'de creatieruimte' en 'de herenkamer' bieden de basis voor de gezamenlijke ontwikkeling van nieuwe perspectieven voor onder andere de rijksoverheid. Een werkwijze die op de vestiging van Twynstra Gudde in Amersfoort al wordt toegepast en zowel de organisatie als de opdrachtgevers goed bevalt", aldus Ellen Peper, directeur van Twynstra Gudde.

Over Twynstra Gudde
Twynstra Gudde is een onafhankelijk, Nederlands organisatieadviesbureau dat resultaatgericht adviseert en managementfuncties vervult. Kerncompetenties van Twynstra Gudde zijn project- en programmamanagement, veranderkunde en organisatieontwikkeling.

http://www.twynstragudde.nl