Persberichten Lekstroom, 11.15 uur

Utrecht, 03-01-2008

Verkeersongeval

HOUTEN- Woensdagmiddag omstreeks 14.40 uur heeft aan de Cascademuur in Houten een ongeval plaatsgevonden. Een 45-jarige man uit Houten reed over de Cascademuur in de richting van de Rondweg. Door de laagstaande zon zag hij op het kruispunt een van links komende fietsster, een 51-jarige vrouw uit Houten die over het Schonauwensepad reed, over het hoofd. Hierdoor ontstond tussen beiden een aanrijding. De vrouw is overgebracht naar het Anthonius Ziekenhuis omdat zij mogelijk een gebroken heup aan het ongeval heeft over gehouden.

Ongeval in het verkeer

VIANEN- Aan de Hagenweg heeft op woensdagochtend omstreeks 11.15 uur een ongeval plaatsgevonden. Een 19-jarige bestuurder reed op de Willem van Duvenvoordestraat in de richting van het kruispunt aan de Hagenweg. Toen hij rechtaf sloeg stak op hetzelfde moment een 72-jarige vrouw uit Vianen over die hierbij het rode licht negeerde.

Hierdoor kon de man niet meer remmen en schepte de vrouw. De vrouw klaagde over pijn in haar heup en is hiervoor overgebracht naar een artsenpost.