Gemeente IJsselstein


Nieuwjaarsfeest

Datum: vrijdag 21 december 2007
De burgemeester, wethouders en gemeenteraadsleden nodigen u op vrijdag 4 januari uit voor een feestelijke start van het jaar 2008.

De beste wensen en ongedwongen gesprekken met uw vertegenwoordigers zijn de kernelementen van dit nieuwjaarsfeest. Laat u trakteren op de vijf verschillende klankkleuren van blaaskwintet Vijfgestreept en een miniconcert van barbershop koor Dutch Pride die de nieuwjaarstoespraak van burgemeester Van den Brink muzikaal omlijsten. Dus, kom vrijdag 4 januari naar het Fulcotheater en neem uw kinderen (leeftijd 8+) mee: zij mogen gratis naar de film!

Programma
o 20.00 uur: ontvangst in het Fulcotheater, Overtoom 3 o 20.15 uur: inloop naar theaterzaal
o 20.30 uur: optreden blaaskwintet Vijfgestreept o 20.50 uur: nieuwjaarstoespraak burgemeester Van den Brink o 21.05 uur: mini-concert barbershop koor Dutch Pride o 21.30 uur: Theatercafé: hapjes en drankjes én bijpraten met de burgemeester, wethouders en gemeenteraadsleden. En dit onder de easylistening funkyjazz, muziek van de Spiegeltentband.

Tijdens het nieuwjaarsfeest kunnen de kinderen (leeftijd 8+) van bezoekers van het nieuwjaarsfeest gratis naar de film: Scheepsjongens van Bontekoe, aanvang 20.15 uur.

Bij de ingang van het theatercafé draait de film die is gemaakt van Make A Difference Day (MADD) 2007 in IJsselstein.