BNN


Hilversum, 3 januari 2008

Maken sophie hilbrand en georgina verbaan een einde aan het geluk van katja?

Al vijf afleveringen is Katja ongeslagen. De titels van beste verzorger, weddingplanner, viswijf, keukenprinses en spelletjeskampioen heeft Katja al in the pocket. In de laatste twee afleveringen van Katja vs De Rest zetten Sophie Hilbrand en Georgina Verbaan alles op alles om Katja onderuit te halen. Katja vs De Rest is iedere vrijdag te zien van 20.25 uur tot 21.05 uur bij BNN op 3.

Winston Gerschtanowitz, Ruben Nicolai, Chantal Janzen, Catherine Keyl en Johnny de Mol waren niet opgewassen tegen Miss Römer-Schuurman. Maar wordt zij aanstaande vrijdag in aflevering zes weer tot beste gekroond? Katja gaat op vrijdag 4 januari de strijd aan met Sophie Hilbrand: Wie is de beste Japanner? Ze verdiepen zich in de Japanse keuken, racen op het racecircuit van Zandvoort om te kijken wie de snelste Japanner heeft en ze gaan elkaar met stokken te lijf tijdens een match Kendo.

In de laatste aflevering van Katja vs De Rest op 11 januari wordt Katja naar het winterse landschap van Inzell gestuurd om de strijd aan te gaan met Georgina Verbaan. Wie is de beste wintersporter? In de eerste opdracht moeten de dames in een driekamp tegen elkaar spelen. Wie gooit in een sneeuwballengevecht de meeste eekhoorntjes omver, glijdt het snelste met een slee van de steile helling af en leidt het beste een Duits kinder-skiklasje slalommend de piste af. Daarna wordt er een beroep gedaan op hun uithoudingsvermogen, ze gaan een biathlon doen: een combinatie van langlaufen en schieten. En als je dan toch in Inzell bent kun je uiteraard niet om de wereldvermaarde buitenschaatsbaan heen. Daarom houden Katja en Georgina in de laatste opdracht een wedstrijd van 500 meter schaatsen onder leiding van Jochem Uytdehaage en Annamarie Thomas. Wie gaat het koningsnummer onder de schaatsers winnen en wie wint deze aflevering?

Iedere week is het mogelijk een gokje te wagen en in te zetten op Katja of haar tegenstander. Ga naar katjavsderest.bnn.nl voor meer informatie over de game, de regels en over de bijzondere prijs die er te winnen valt.