Persberichten Heuvelrug, 10.00 uur

Utrecht, 04-01-2008

Hennepplantage aangetroffen

VEENENDAAL Donderdag 3 januari rond 14.45 uur heeft de politie een 32-jarige vrouw uit Veenendaal aangehouden op de Prins Bernhardlaan. De vrouw wilde niet open doen voor controleurs van de energiemaatschappij en er was al een eerdere verdenking dat er een hennepplantage aanwezig was. De politie trof inderdaad een hennepplantage aan met ongeveer 200 planten. De vrouw is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Botsing

COTHEN Donderdag 3 januari vond rond 17.15 uur een aanrijding plaats op de Willem Alexanderweg. Een 19-jarige automobilist uit Driebergen-Rijssenburg reed vanuit stilstand weg en merkte een 17-jarige bromfietser uit Doorn niet op, waardoor de twee in botsing kwamen. De bromfietser liep letsel aan arm en gezicht op.

Alcoholcontrole

VEENENDAAL Op donderdag laat in de avond heeft de politie een alcoholcontrole uitgevoerd bij het sportcomplex aan de Grote Beer. Hierbij werden ongeveer 20 blaastesten afgenomen. Geen enkele bestuurder bleek te veel te hebben gedronken. Later die nacht zijn aan de Boompjesgoed en De Reede voertuigen gecontroleerd. Er werden twee bonnen uitgeschreven voor een verlopen APK en een niet verzekerde auto.