SNT Groep NV



SNT succesvol in telefonische opvang Nelson Mandela Kinderfonds TV Show

Per seconde bijna 3 binnenkomende telefoongesprekken opgenomen én beantwoord

Zoetermeer, 4 januari 2008 - Tijdens de SBS6 liveshow `Kinderen dansen op het ijs' van 28 december jl. t.b.v. het Nelson Mandela Kinderfonds (NMK) heeft SNT de opvang van het telefoonverkeer geregeld.

In een live show - gedeeltelijk opgenomen in het SNT contact center in Zoetermeer - heeft een team van bekende Nederlanders samen met zo¿n 500 vrijwilligers en SNT-ers meer dan 20.000 calls binnen 2,5 uur opgevangen.

De TV-show was voor SNT de derde grote TV Show binnen 2 weken: op maandag 17 december stonden de SNT contactcenters in het teken van KWF Kankerbestrijding en op zaterdag 22 december beantwoordde honderden vrijwilligers en SNT-ers de telefoon voor Plan Nederland.

'Kinderen dansen op het ijs'
Het Nelson Mandela Kinderfonds, een initiatief van Nelson Mandela zelf en in 1999 uitgebreid met een Nederlandse tak, organiseerde deze avond om het Nederlandse publiek bewust te maken van het kansloze bestaan van de Zuid Afrikaanse straatkinderen en voor het fonds nieuwe donateurs te werven. Met een indrukwekkende show, onder leiding van Nance en Gerard Joling, verwelkomden SNT en NMK een kleine 13.000 nieuwe donateurs.

Over NMK
Het Nelson Mandela Kinderfonds is een initiatief van Nelson Mandela zelf en richt zich volledig op directe hulp aan de meest kansarme kinderen van Zuid-Afrika: zwerfkinderen, AIDS-weesjes, kinderen met handicaps, slachtoffertjes van geweld en kinderprostitutie. Het fonds steunt vooral lokale initiatieven.
D