GGD Noord- en Midden-Limburg


Ben jij al 'Real Fit'?

4-1-2008

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar, woon je in Belfeld, Tegelen, Venlo of Blerick en ben je (net) te zwaar voor je lengte? Meld je dan nu aan bij 'Real Fit' en have fun!

Wat is Real Fit?
In ieder geval geen dieet en ook geen tik op de vingers. Real Fit is een cursus vol actie, goede ideeën en veel lol. Je leert in 12 weken tijd, samen met 10-15 leeftijdsgenoten hoe je door net iets anders te leven je gewicht weer in verhouding kan brengen met je lengte. Real Fit is een te gekke ervaring met drie pluspunten:


- Jij doet mee aan een beweegprogramma dat speciaal voor jou en de andere deelnemers is ontwikkeld. Met voor ieder wat wils op het gebied van beweging! De trainingen zullen plaatsvinden bij La Vita Sana in Blerick, onder begeleiding, in jullie eigen 'Real Fit' ruimte.


- Je gaat bij Real Fit jouw gewoonten onder de loep nemen met een deskundige. Waarom doe je bepaalde dingen en hoe zou je deze op een andere manier aan kunnen pakken en vol kunnen houden? Hier zijn hele goede en leuke manieren voor.


- Wat eet en drink je nu per dag? Is dit al gezond, of kan dit nog iets beter? Een voedingsdeskundige geeft handige en zeker ook smakelijke tips en helpt je op weg om verstandig, lekker en gezond om te gaan met voeding.

Je ouders zullen deelnemen aan twee ouderbijeenkomsten. Daar krijgen ze adviezen over een actiever en gezonder leven en wisselen ze ervaringen uit.

Al met al hebben die extra kilootjes geen schijn van kans meer, wanneer jij kiest om 'Real Fit' te zijn!

Na de carnavalsvakantie in februari 2008 gaat de eerste les van start. De cursus kost 80 euro, maar als je voldoende aanwezig bent krijg je 30 euro korting. Wil je meedoen of heb je vragen? Neem dan contact op met:

GGD Noord- en Midden-Limburg
Henny van der Horst
telefoon: 077-8504837(ma t/m vrij)
hvanderhorst@ggdnml.nl