Provincie Noord-Holland

Partiële streekplanherziening Broekhorn vastgesteld


4-1-2008

Provinciale Staten van Noord-Holland hebben op 19 november 2007 de partiële streekplanherziening Broekhorn vastgesteld. Hiermee wordt de bouw van een nieuwe woonwijk, realisering van de provinciale ecologische verbindingszone en de reconstructie van de N242 mogelijk.

De opbrengsten van de woningbouw komen ten goede aan de reconstructie van de N242 en het versterken van de ecologische verbinding. De Groene en Blauwe lopers worden versterkt door het aanleggen van een groene verbindingszone en een jachthaven voor bewoners en passanten.

Tervisielegging

U kunt de vastgestelde partiële streekplanherziening Broekhorn vanaf
20 december 2007 inzien tijdens kantooruren op het gemeentehuis van Heerhugowaard, het gemeentehuis van Langedijk en het kantoor van de provincie Noord-Holland, kamer 2118a, Houtplein 33, 2012 DE Haarlem.

Na telefonische afspraak kunt u de partiële streekplanherziening ook buiten kantooruren inzien bij de gemeenten en de provincie.

Beroepsmogelijkheden

In de streekplanherziening zijn geen concrete beleidsbeslissingen opgenomen. Daarom is het niet mogelijk om beroep in te stellen op grond van de artikelen 54 en 56 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening.

Meer informatie

De vastgestelde partiële streekplanherziening Broekhorn is tegen kostprijs (inclusief verzendkosten) te bestellen bij het servicepunt van de provincie Noord-Holland, telefoon 023 514 43 00. U kunt het ook kosteloos downloaden via deze pagina.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Fred Cornet, telefoon 023 514 33 10, e-mail: cornetc@noord-holland.nl.

Nieuwsredactie

Partiële streekplanherziening Broekhorn