Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Utrecht, vrijdag 4 januari 2008

GARMIN navigatie nu ook leverbaar via Tech Data Nederland

GARMIN heeft een overeenkomst gesloten met distributeur Tech Data. De overeenkomst omvat activiteiten in Nederland, België en Luxemburg.

"De toevoeging van de GARMIN navigatie producten is een goede aanvulling op het assortiment, die wij onze resellers kunnen bieden", aldus Erwin Berkhuysen, Country Manager van Tech Data Nederland. "Wij bieden niet alleen de auto navigatie oplossingen van GARMIN aan, maar ook de outdoor- en fitnessproducten. Deze markt ligt voor de IT-resellers nog wijd open en wij willen onze resellers hiervan mee laten profiteren".

GARMIN heeft een grote verscheidenheid in producten, die wereldwijd verspreid worden. Miljoenen navigatie toestellen werden reeds vervaardigd en verkocht. Enerzijds vloeide haar succes voort uit innovatie op verschillende markten, anderzijds is haar visie op termijn gefundeerd op de toewijding op de dienst na verkoop.

Over GARMIN International
GARMIN International is wereldleider op het gebied van navigatie- en communicatiesystemen. Luchtvaart, watersport, automotive en outdoor profiteren sinds de oprichting van Garmin in 1989 dagelijks van de uitgebreide keuze aan apparatuur. Eén van Garmin's belangrijkste innovaties is 's werelds eerste draagbare autonavigatiesysteem, de StreetPilot III (2001).

Over Tech Data
Tech Data Nederland bv is onderdeel van Tech Data Corporation (Nasdaq GS: TECD), opgericht in 1974 en een vooraanstaand wereldwijd aanbieder van IT-producten, logistiek management en overige diensten met een toegevoegde waarde. Het Fortune 500 bedrijf (109e plaats) en haar dochterbedrijven leveren aan meer dan 100.000 technologieresellers in meer dan 100 landen. Het uitgebreide dienstenaanbod van Tech Data omvat technische ondersteuning, financieringsmogelijkheden en configuratiediensten, alsmede een volledige serie bekroonde oplossingen op het gebied van e-commerce. Het bedrijf heeft het afgelopen boekjaar, dat eindigde op

31 januari 2007, voor 21,4 miljard USD aan verkopen gerealiseerd.

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.techdata.nl.