Gemeente Baarn

Kerstboom inleveren en prijzen winnen

Oude kerstbomen worden in Baarn niet verbrand, maar versnipperd. Als u tot en met 9 januari oude kerstbomen inlevert op de gemeentewerf, krijgt u een lootje waarmee u een prijs kunt winnen. U kunt de kerstbomen ook inleveren voor een lootje op 9 januari (tussen 13.00 en 15.00 uur) bij de inzameling op de parkeerplaats bij de Guido de Brèsschool.

Inleveren van kerstbomen kan tot en met woensdag 9 januari. U kunt de kerstbomen brengen bij de gemeentewerf aan de Drakenburgerweg 21. De openingstijden van de gemeentewerf zijn werkdagen (met uitzondering van de maandag) van 9:00 tot 11.45 uur en tussen 13.00 uur en 16.00 uur.

Op woensdag 9 januari kunnen ook bomen ingeleverd worden tussen 13.00 en 15.00 uur op de parkeerplaats bij de Guido de Brèsschool op de hoek van de Bestevaerweg en de Crocusstraat.

Lootjes worden zowel bij de gemeentewerf als op de parkeerplaats uitgegeven. De trekking van de lootjes zal plaatsvinden op donderdag 10 januari 2007 op de gemeentewerf om 9.00 uur, door het hoofd Beheer van de gemeente. Ook dit jaar is de eerste prijs een kinderfiets. De tweede, derde, en vierde prijzen zijn tegoedbonnen van een speelgoedzaak. Op welke lootjes de prijzen zijn gevallen staat in de Baarnsche Courant van maandag 14 januari en in het Baarns Weekblad van donderdag 17 januari. De prijzen worden uitgereikt op woensdag 23 januari om 14:00 uur op de werf.