Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Enschede, 4 januari 2008

Indenty: nieuwe online marketing organisatie voor intermediairs

In het nieuwe jaar is Indenty BV gestart als eerste organisatie die speciaal aan wederverkopers zoekmachine optimalisatiediensten aanbiedt. Indenty is ontstaan na een opsplitsing van Gladior BV.

De markt groeit: de online marketing uitgaven stijgen met 25% per jaar en 9 op de 10 mensen gebruiken internet om informatie te zoeken over diensten of producten. Zoekmachine marketing wordt professioneler en Gladior en Indenty willen daarin voorop blijven lopen. Om een nieuwe professionaliseringsslag te maken, is Indenty opgericht. Indenty richt zich vooral op het ontwikkelen en aanbieden van zoekmachine optimalisatie systemen voor wederverkopers, waaronder zelfs concurrenten van Gladior. Daarentegen wil Gladior haar eindgebruikers een breder dienstenpakket aanbieden, om in de toekomst volledige online marketingcampagnes te gaan verzorgen.

Peter Schinkel, managing director van Indenty: 'We willen als eerste zoekmachine optimalisatie bureau transparant zijn en kennis ook echt delen. Indenty levert een speciaal op wederverkopers afgestemd dienstenpakket. Voor professionals die vooral zijn gebaat bij ondersteunende diensten en systemen waarmee zij zoekmachine optimalisatie goed kunnen inzetten voor hun klanten'.

Marcel Disberg, managing director van Gladior: 'Bedrijven willen tegenwoordig complete online marketingcampagnes en die kan Gladior hen bieden. Doordat Gladior ook wederverkopers als klant had, paste dit niet goed in de bedrijfsvoering. Nu liggen voor zowel Gladior als Indenty alle wegen open'.

Over Indenty
Indenty is het zoekmachine optimalisatie bureau voor professionals. Indenty richt zich volledig op partnerships met professionals die de zoekmachine optimalisatie diensten aan hun eigen klanten aanbieden. Dit doet Indenty met behulp van ver doorontwikkelde zoekmachine optimalisatie systemen.

Over Gladior
Gladior is in 2000 als het eerste zoekmachine marketing bureau in Nederland ontstaan uit een fusie van twee partijen. Bij Gladior zijn meer dan 40 medewerkers werkzaam. Gladior biedt diverse diensten aan die de vindbaarheid van een website vergroten. Gladior beheert, adviseert en verbetert zoekmachine marketingcampagnes. Dit jaar wordt ook het aanbieden en beheren van andere online marketingdiensten aan het dienstenpakket toegevoegd.

Voor vragen of aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Peter Schinkel Indenty bv / Pantheon 18a / 7521 PR Enschede / T: 053-8507505 / F: 053-8507506 / p.schinkel@indenty.nl