Dance evenement ten bate van Warchild

WEHL, 20071213 -- 4 januari vindt de eerste editie plaats van Moevuh! een dance evenement in de Olde Beth te Wehl. Moevuh! is een concept waar diverse dance muziekstijlen bij elkaar komen onder 1 dak. Voor deze eerste editie hebben organisatiebureau Entertain U, platenmaatschappij Yummie Records en DJ D-Jastic de handen ineen geslagen en schenken zij een deel van de opbrengst aan War Child. Een organisatie die wereldwijd kinderen uit oorlogsgebieden ondersteund .


Tijdens deze eerste editie van dit evenement zal D-Jastic zijn nieuwe single presenteren. Deze single heet 'E is in the air' en een deel van de opbrengst hiervan zal aan War Child geschonken worden. Het evenement wordt in zijn geheel bekostigd door sponsoring en het heffen van een laag entreebedrag à vijf euro. Zo probeert de organisatie de drempel laag te houden.

Naast D-Jastic zijn er diverse optredens van (inter)nationaal bekende DJ's, waaronder; Sidney Samson, DJ Kicken, Jumping Jacks en DJ Chris, Niels W, Marques en Frequencerz, daarnaast zal een cheque overhandigd worden aan een vertegenwoordiger van War Child.

Niet eerder zijn er zoveel optredens van vooraanstaande DJ's gepland op 1 avond in de Olde Beth te Wehl.

Er zijn 2 zalen, ook wel area's genoemd. Er is een Clubbing Area, waar onder andere D-jastic en Sidney Samson optreden en waar dancemuziek de boventoon zal voeren, daarnaast is er nog een zaal, deze area heet Harder!! . In deze zaal treedt o.a. DJ Kicken op en Jumping Jacks. Hardstyle,jumpstyle en andere harde stijlen bepalen hier de sfeer.

De deuren gaan om 21.30 open en wegens grote belangstelling raadt de organisatie aan kaarten te kopen in de voorverkoop. Minimale leeftijd is 16 jaar!

Kaarten zijn verkrijgbaar via een speciale website; www.online-boeking.com men kan hier ook terecht voor informatie. Kaarten kosten 5 euro en een deel hiervan gaat naar Warchild.

De volledige line-up staat hieronder vermeld;

- D-Jastic (Huis DJ Shooters Boxmeer, E is in the Air.)
- Sidney Samson (Diverse grote club hits en huis DJ bij The Matrixx te Nijmegen.)
- DJ Kicken (Alcoholic Party,Happy Together,Tuning Jump)
- Frequencerz (Fear FM, Hardstyle NRG)
- DJ Niels W. (Huis DJ Olde Beth Wehl, Sisi Dance Mania Tour)
- Jumping Jacks (Diverse top 40 hits in het jumpstyle genre)
- DJ Marques (Huis DJ Shooters Boxmeer)
- DJ Chris (Positive Negative, Mad World)




Ingezonden persbericht