Politie Zeeland


---


Z-0016-2008 Controle rondom coffeeshops Terneuzen
Donderdag heeft de politie controles gehouden rondom de coffeeshops in Terneuzen.
Voor diverse kleine vergrijpen zoals defecte verlichting, geen gordel dragen, geen voorrang verlenen ontvingen de bestuurders een waarschuwing.

Z-0017-2008 Inbraak in horecagelegenheid
Afgelopen nacht is ingebroken in een horecagelegenheid aan de Boslaan in Axel.
Uit het pand is een klein geldbedrag weggenomen.

W-0018-2008 Diefstal auto, Vlissingen
Tussen donderdag 10.30 en vrijdag 15.00 uur werd van een parkeerplaats aan de Prins Hendrikweg in Vlissingen een personenauto gestolen.
Het betreft een rode Volkswagen, type Golf II met kenteken FN-NB-04. De waarde is niet bekend.

Z-0019-2008 Automobilisten rijden over betonnen sokkels, Sas van Gent
Op het Bolwerk in Sas van Gent reden vrijdag omstreeks 18.30 uur twee automobilisten over de betonnen sokkels van een wegversmalling.
In het Bolwerk is een wegversmalling aangebracht van betonnen sokkels die normaal gesproken voorzien zijn van een blauw / grijs markeringsbord. Hier was het markeringsbord verdwenen. Een 44-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen zag door de duisternis en het ontbreken van het bord de sokkels niet en reed er met de rechterwielen van de auto overheen. Ook een 56-jarige bestuurder uit Hulst reed over de sokkels. Beide auto's raakten aan de velgen en de banden beschadigd. Hoe het markeringsbord is verdwenen is niet bekend.

W-0020-2008 Aanrijding in Goes
In de Middelburgsestraat in Goes vond vrijdag om 17.15 uur een aanrijding plaats.
Een 57-jarige Goese automobilist kwam uit het centrum. Hij kon niet tijdig stoppen toen enkele, voor hem rijdende, auto's voor het overige verkeer afremden. De man botste tegen de auto van een 22-jarige vrouw uit de gemeente Borsele. Zij botste tegen de auto van een 18-jarige Goesenaar die tenslotte tegen de auto van een 40-jarige vrouw, ook uit de gemeente Borsele, reed. Allevier de auto's raakten beschadigd.





Politie Zeeland