Gemeente Sint-Michielsgestel


5 januari: open (gemeente)huis

maandag 03 december 2007

Op 27 november zijn de deuren van het nieuwe gemeentehuis aan het Meanderplein in Sint-Michielsgestel voor het eerst open gegaan voor publiek en medewerkers. Om iedereen de kans te geven het gebouw van binnen te bekijken, wordt op 5 januari 2008 een open dag georganiseerd.

Veel inwoners komen niet vaak op het gemeentehuis. Vaak komt men alleen om een nieuw paspoort aan te vragen of voor informatie over een vergunning. Maar het nieuwe gemeentehuis laten wij graag aan u zien. Op 5 januari 2008 kunt u van 10.00 uur tot 16.00 uur het pand aan het Meanderplein bezoeken. U kunt dan niet alleen de centrale hal zien, maar kunt ook een kijkje nemen in het vergadercentrum, de raadzaal, de collegekamer en op de werkplekken van de medewerkers.

Presentatie afdelingen
Tijdens de open dag presenteren alle afdelingen zich aan de bezoekers. Op elke afdeling is te zien wat er op de afdelingen gebeurt. Ook de gemeenteraad, monumentencommissie en de kunstcommissie presenteren zich. Wij hopen u te mogen begroeten op 5 januari 2008 van 10.00 uur tot 16.00 uur.

---