Ingezonden persbericht


MAD2 3 year anniversary party & nieuwjaarsborrel @ 11 05-01-2008

MAD Happy Birthday 3.0. editie

MAD2 bestaat in januari 3 jaar en dat gaan we vieren met een live set van Jake The Rapper uit Duitsland en een extra lange back to back sessie van Mal Borrowed & Frei Bauwerker a.k.a. Sandrien & Carlos Valdes. Het 3 jarig bestaan is niet de enige reden voor het feestje. Natuurlijk moet er ook nog gedronken worden op het nieuwe jaar dat hopelijk weer vol zit met mooie feestjes, goede muziek en dikke raves.

De eerste MAD feestjes vonden plaats in de Kring in Amsterdam, waar vooral veel lokale helden zoals Boris Werner, Lauhaus, San Proper, Richard Parker en Dimitri werden uitgenodigd en met als vaste residents Carlos Valdes en Sandrien. Na een paar uitstapjes naar het Wilhelmina Pakhuis vond MAD uiteindelijk haar thuishaven in de 11. Daar kwamen MAD's favoriete artiesten langs zoals o.a. Cassy, Pan Pot, Bruno Pronsato, Tigerskin, Jackmate, Jennifer Cardini en Shonky.

Voor het 3 jarig bestaan hebben we een hele bijzondere, gekke gast uitgenodigd: Jake The Rapper uit Berlijn. Jake zoekt de vele stijlen binnen de dance op en heeft releases staan op labels als Shitkatapult, Combination Records en K7. Tijdens zijn optreden op Lowlands dit jaar wist deze beer van een vent, die met ontbloot getatoeëerd bovenlijf leek weg te zijn gelopen uit een Quentin Tarantino film, ons te imponeren met een eigenzinnige en uiterst dansbare housy, electro, minimal live set met on top geloopte vocals. Zo'n soort liveset kan je ook in de 11 verwachten.

Jake wordt zoals gezegd bijgestaan door Mal Borrowed & Frei Bauwerker a.k.a. Sandrien & Carlos Valdes. Zij hebben een goed jaar gehad met o.a. optredens op het Welcome To The Future Festival, Bar25 in Berlijn en Awakenings November editie in de Westergas.

Voor de echte fans van Jake valt er op zijn website een Jake masker te downloaden, die zelf geknipt, geplakt en ingekleurd kan worden. Voor de mensen die nog een kater van Oud en Nieuw hebben is dit misschien ook wel een optie J dus zet je masker op, knal die ballon kapot en rave je rot op ons 3 jarig bestaan en nieuwjaarsborrel feestje!!

www.ilove11.nl

www.areyoumad2.com

http://www.myspace.com/jaketherapper

http://www.jakelovesyou.com/frames/JAKEmask.htm

www.myspace.com/malborrowedfreibauwerker

MAD2 korte info:

Wat: MAD Happy Birthday 3.0. editie

Wanneer: Zaterdag 05-01-2008

Line up: Jake The Rapper (live), Mal Borrowed & Frei Bauwerker a.k.a. Sandrien & Carlos Valdes, VJ Xelor

Waar: 11, Oosterdokskade 3-5, Amsterdam

Tijd: 22:30 -

Prijs: 12,- vvk beatfreax, Killa cutz & outland

www.ilove11.nl

www.areyoumad2.com

http://www.jakelovesyou.com/frames/JAKEmask.htm

www.myspace.com/malborrowedfreibauwerker