Ingezonden persbericht


Playground presents: Best of 2007!

Amsterdam 17 December - Zaterdag 5 januari 2008 zal de nieuw verbouwde Club Chi aan de Nieuwezijds Voorburgwal 161 te Amsterdam het toneel vormen voor de eerste Playground-editie sinds ruim een jaar.

Na ruim 2 ½ jaar in ieder geval maandelijks een Playground avond te hebben georganiseerd op diverse lokaties in Amsterdam (020, More, Magazijn, Zyon en TWSTd) zijn initiators Richard Parker en Zomar een jaar op vakantie geweest en is het geld nu op. Hoogste tijd voor een knallend feest met de hoofdletter F.

Deze editie zal een aantal veelbelovende dj's/organisatoren uit de Amsterdamse underground het beste van 2007 laten horen. Verwacht het beste dat house, minimal, techno, electro en techhouse bood in het afgelopen jaar. Een betere manier om de eerste zaterdag van het nieuwe jaar te vieren is er gewoon niet.

De DJ's van dienst zijn Lupe (bekend van U.N.K.), Zender (the Rendezvous), Flow (de Krangste), Ramchez & Pep (Redevice, Lofar), Hilbert in Hifi (Sound Architecture) en Playground residents Richard Parker en Zomar.

Naast de beste muziek vormen de kunstige visuals van vj's S-Loop en Zanne en een special performance van Michelle Sars de ideale ingredienten voor de eerste Playground in Club Chi. Ook kun je er bij een waarzegster achter komen wat het komende jaar voor jou in petto heeft. De eerste 100 bezoekers kunnen bovendien rekenen op een gratis mix-cd van één van de dj's die zullen draaien deze avond.

Zet 5 januari dus maar vast in je agenda; NOT to be missed!

Playground presents: Best of 2007

Locatie: Club Chi

Nieuwzijds Voorburgwal 161

Plaats: Amsterdam

Tijd: 23:00-05:00

Entree: 8 euro (verkrijgbaar a/d deur)

Line up: Lupe, Michelle Sars, Pep, Richard Parker, Hilbert in Hifi, Zomar, Zender, Flow, Ramchez, S_Loop en Zanne.

Website: www.the-playground.nl; www.club-chi.nl



Ingezonden persbericht