Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Bison Rally Team klaar voor start Dakar 2008

Goes/Lissabon - Het Bison Rally Team is klaar voor de start van Le Dakar 2008, zaterdag 5 januari in Lissabon (Portugal). Afgelopen dinsdag kwamen de twee Desert Warriors en de assistentievoertuigen aan in Lissabon. Vandaag en morgen vinden daar de laatste officiële keuringen plaats voor Le Dakar 2008.

"De voorbereidingen zijn zo goed als klaar. We zijn nog bezig met de laatste zaken zodat de auto's er bij de keuring van vanavond en morgen puik bij staan. Het team kan niet wachten tot we zaterdag écht kunnen beginnen!", aldus Hans Roelofs, teammanager van het Bison Rally Team. Het Bison Rally Team verschijnt met twee auto's aan de start van Le Dakar 2008. Raoul en Jean-Pierre Jacobs rijden met startnummer 416, Kees Tijsterman en Eric Steenhuisen met startnummer 463.

Bison International is sinds november 2007 titelsponsor van het Bison Rally Team. Le Dakar gaat aanstaande zaterdag 5 januari in Lissabon van start met een etappe richting Portimão van 486 kilometer. Na de etappe richting Malaga van zondag vervolgt de rally maandag in Marokko. De finish van Le Dakar 2008 vindt op 20 januari plaats aan het Lac Rose in Dakar, Senegal.

Kijk voor meer informatie over het Bison Rally Team op http://www.bisonrallyteam.nl en http://www.bison.nl! Via het Live Iri-track Systeem op http://www.bisonrallyteam.nl kan tijdens de etappes van Le Dakar 2008 de precieze locatie van de rallywagens in de gaten worden gehouden.

Goes, 3 januari 2008


---