TROS

Hilversum, 31-12-2007

Afdeling Marketing & Communicatie

Radio

TROS MUZIEKCAFÉ

Uitzending zaterdag 5 januari

Radio 2 - 16.00 uur

GLENNIS GRACE TE GAST BIJ TROS MUZIEKCAFÉ

Ook in 2008 is TROS MUZIEKCAFÉ weer van de partij en ontvangt Daniël Dekker wekelijks een aantal topartiesten in de studio.

Glennis Grace wil voortaan gewoon Glennis genoemd worden en ze gaat op de Nederlandstalige toer. Ze zegt zelf: 'I'am ready tot kick some ass!' Haar nieuwste single heet 'Hoe' en zaterdag zingt ze deze bij TROS MUZIEKCAFÉ.

Souldada is een Friese band rondom de zanger Herman Woltman. Ze maken Braziliaanse liedjes met soul en funk invloeden. In september 2007 verscheen hun tweede album: 'Canção'. Zaterdag een gesprek en een optreden.

Parson Brown noemt zichzelf 'een gewoon bandje, maar dan met kwalitatief uitstekende muziek'. In november is hun eerste single Waterhole Surfer uitgekomen. Hun debuutalbum: 'The Farewell State' volgt begin 2008.

Jan Kanis speelde in verschillende bands,
waaronder 'No Holding Back', ook wel bekend als 'De band waar Henkjan Smits een poging tot zingen deed'. Inmiddels heeft hij een solocarrière en zingt hij in twee bands. In TROS MUZIEKCAFÉ zingt Kanis zijn nieuwe single 'Vrije Val'.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl